Hej på er denna fina måndagkväll! Ja, det är en fin måndag för mig i alla fall. Sällan har väl en vanlig måndag känts så peppig. Jag har fattat massa beslut som känns viktiga och bra i magen och i morgon ska jag till Stockholm och springa på möten. Det är alltid en himla massa möten inbokade när jag en gång har vägarna förbi. Blogguppdateringen idag och imorgon är lite sisådär med andra ord.

Igår var jag på bio med min man. Anledningen att jag nämner det är för att det var så roligt. Och framförallt var det ju två år sedan sist. Det låter ju nästan tragiskt när jag säger det. Två år ? Jag som älskar att gå på bio. Det måste bli ändring på detta nu känner jag.

I alla fall tänkte jag avrunda kvällen med att ge mig ut på en långpromenad med hunden och lyssna på lite radio i lurarna. När man går själv är radio bästa sällskapet för att inte dö av att tänka på hur långt man går. Något ni kan lyssna på om ni vill är min senaste radiospaning. Här!