Igår blev jag plötsligt så less på min gula radio som jag kirrade förra vintern att jag bestämde mig för att göra om den igen. Plockade bort de röda klisterstjärnorna och målade om den i ljusblått istället. Lackfärg behövs inte, bara vanlig vattenlöslig väggfärg. Och så en ganska smal pensel. Färgen kom från Jotuns miljösnälla serie Lady Sensitive. Eftersom radion stått i köket och var lite småflottig av stekos fick den sig en rejäl omgång med diskmedel och trasa först.

Sedan stansade jag ut lönnlöv i grön dekorationsplast och klistrade fast dem på radion. Det blev nästan som små slingor av murgröna. Mycket trevlgit! Det tog ungefär lika lång tid att fixa  som det tar att se två avsnitt av Breaking Bad. Jag kombinerade dock dessa två aktiviteter.  Rätt ok med andra ord!

Och apropå radio och inredning så spanade jag om just inredning i P4 förra veckan. Nämligen Bajsbrunt Vs Ljust och fräscht. Lyssna kan man göra här.