En ny härlig gardin har fått komma upp i köket. Eller ny och ny – tyget är funnet på loppis – det nya är väl att jag äntligen fixat gardiner utav det! Tänk att det ska vara så himla svårt att få tummen ur ibland.

Något som jag däremot fått tummen ur med är att röra på mig varje dag och inte äta så förbaskat mycket socker. Efter att jag slutat amma gick jag upp sju kilo och nu är jag evinnerligt less på att ingenting passar på kroppen och alla mina bästa klänningar är för små. Det är hopplöst också för jag har ett så otroligt stillasittande jobb och får alldeles för lite vardagsmotion för att kroppen ska vara i balans utav sig själv. Men nu börjar det kännas att den är på rätt bana och jag får världens glädjerus av att hålla igång och ta promenader och lyssna på massa bra radioprogram! Jag känner också hur annorlunda jag tänker nu. Var jag missnöjd med med något förut var det ilska och skam som motiverade mig till förändring. Nu är det omtänksamhet om mig själv. Jag tänker på mig själv som ett litet barn som gjort en blunder: -Men kära nån då! Det här blev ju alldeles tokigt. Nu får vi hjälpas åt att ordna upp det här, du ska se att det snart blir bättre.