Tre är en samling

Min lilla samling hötorgskonst på temat blomsterstilleben växer sig sakta men säkert större. Jag är mycket för att samla på saker! Gamla skolplanscher, Bambifigurer i porslin, antika parfymflaskor och annat sådant där livsnödvändigt man inte kan leva utan. Grupperar man samlingarna ihop blir det mindre plottrigt och mer intressant att titta på.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

35 kommentarer på “Tre är en samling”

   1. Inte så överraskande med tanke på procenttal av jordens befolkning som vill ha Jesus. Man väljer fritt. Och alla bajsar för att de äter, det är ännu mindre överraskande. Ja, vissa har tyvärr inte den kroppsfunktionen. Det är mycket jag ogillar, alla skulle få vara friska tex gillar jag. DET är inget man väljer.
    OTROLIGT FINA SOMMARBLOMMOR i inlägget. Ja, om det nu är sommarblommor. Mest relevant att skriva för MEJ: Fin tavelsamling, Clara!

 1. Jag samlar på Sara Lailasdotters konst! Har just nu 4 st! Vill ha mist lika många till! Älskar hennes egna stil! Clara jag tror du också skulle tycka att de var läckta. Kolla in dem på instagram. Jag tror att hon heter sitt namn. Jag följer henne om inte annat! Hon är från Umeå!

 2. Jag tror inte att jag skulle ha fastnat för någon av dem om en hängde för sig själv. Men ihop blev det faktiskt väldigt vackert.

 3. Egentligen är det ganska roligt att samla på något, men jag har helt lagt av. På senare år har jag snarare dragits in i sonens olika samlarperioder. När han ville få Pokémon level x kände jag tydligt värdena i dem och jublade likt han när han någon gång köpte ett paket med en sådan klenod.

 4. Hej Clara! Vet inte om du läser kommentarer eller mail först men mailar efter detta så att det kommer fram så fort som möjligt. Idag hände något riktigt otrevligt på min blogg. Något sorts företag gör egna länkar till olika ord jag skriver. Att det är länkar ser jag inte förrän jag publicerat inlägget. Jag kan inte heller radera länkarna. (Jag använder wordpress.) Företaget verkar heta InstantSaving. Jag fick länkreklam både till ett internetcasino och till en detingsajt.
  Min förhoppning är att du kanske kan hjälpa mig med detta otrevliga problem?
  När jag gick genom dina inlägg såg jag att du också har länk-reklam som jag inte tror du menar att ha! I ditt inlägg Paljettkrage är ordet “förtjust” länkat till en dejtingsajt. Vänliga hälsningar Signe

  1. För att slippa de där länkarna går du in under Verktyg/Tillägg och kollar om det lagt sig något där som du inte vill ha. Jag hade också så i min blogg och fick bort det där.
   Hoppas det funkar, lycka till!
   Anna

 5. Fint! Och så kul att du hittar och lyfter fram grejer som antagligen glömts bort eller underskattats ett bra tag. Slår vad om att det där blir hippaste inredningsdetaljen nu.

 6. Vackert! I huset där jag hyrde rum som student fanns en väldigt vacker blomstertavla. Funderade på att fråga tanten om hon ville sälja den men var tyvärr för blyg då.

  Annars samlar jag på änglar (och böcker)