Idag fyller min Àlskade Bertil tvÄ Är! SjÀlva kalaset Àr pÄ söndag men idag bjuder vi morfar och gammelmoster pÄ tÄrta och firar i det lilla. Jag har bakat en banantÄrta med kolagrÀdde, efter ett recept jag hittade i eminenta tÄrtboken Lomelinos TÄrtor.

Det Ă€r prickigt vĂ€rre i köket och ballonger och serpentiner överallt. Det Ă€r ju sĂ„ roligt att fylla Ă„r! Och lika roligt att pynta…

Ranunkel i en prickig mjölkkanna Ă€r tjusigt. Ranunkel Ă€r en av mina absoluta favoritblommor – alla kategorier.

PastellfÀrgade ballonger hÀnger i kökslampan över bordet

Och smÄ, söta chokladbollar till kaffet sitter inte helt fel.

Den hÀr dagen kan jag inte lÄta bli att tÀnka pÄ hur det var nÀr han kom till vÀrlden. Hur jÀkla ont det gjorde (!) och hur otroligt lÀttad jag var nÀr det var över. Men jag som var helt instÀlld pÄ att jag skulle fÄ en flicka och redan hade bestÀmt namn och allt var förvÄnad i flera veckor efterÄt. Jag Àr sÄ stolt över min lilla kille som Àr sÄ klok och trygg och sjÀlvstÀndig. Varje dag kÀnner jag tacksamhet över att fÄ hÀnga med honom och iaktta allting han har för sig.