Att ha barn är det roligaste och bästa i hela mitt liv! Det finns absolut ingenting som kan konkurrera med det. Jag är liksom kär i min son. När jag är borta från honom kan jag ligga och tänka på honom och fnissa förälskat – sådär som jag gjorde när jag precis blivit ihop med Jakob. Visst knöt jag an till lillen som nyfödd men det var en stillsam kärlek. Jag kände mig lite avvaktande och försiktig. Men den kärleken har vuxit sig starkare för varje månad. Nu är jag himlastormande förälskad! Min fina fina kille!

Ibland tar kärleken tid, det är inget onormalt eller konstigt med det. Låt det ta tid att knyta an till ditt barn. Det är ju en helt ny människa som du ska lära känna. Och en helt ny människa som ska lära känna dig. Tids nog sitter de i knät på en, smyger en liten hand under ens haka, kliar omsorgsfullt och säger -Älska mamma.