Sportlovsdagar

Ni kanske undrar varför jag försvann från bloggen sådär hips vips. Men jag är hos min syster. Hade några jobb att göra här nere, så lillen fick följa med och så förenar vi nytta med nöje. Men det är inte bara jobb. Det är lite sportlov också, eftersom det är sportlovsvecka här nu.

Vi har varit på utflykt. Varm choklad och mackor och bygga snögubbar. Det är bra grejer det.

Lillen älskar att vara här. Och nu när min syster köpt hus finns massor av plats att leka på. Anna har det så fantastiskt fint. På min instagram underbaraclaras, kan man tjuvkika liter hur det ser ut. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Sportlovsdagar”

 1. Det är sorgligt med långa avstämd till sin syster, det vet jag av egen erfarenhet. Men desto härligare när man får möjlighet att vara tillsammans.
  Han är för söt, gossen din!

 2. Som ett vykort från förr. Jättefina vinterbilder. Längtar till om några år då barnen har sportlov så man får ta ledigt och ägna sig åt vinterlekar dagarna i ända!

 3. Härligt med sportlov! I år blir det premiär med sportlovsledighet eftersom vår storkille nu går i förskoleklass. Vi här uppe har ju sportlov lite senare så för oss är det dags sista veckan i februari. Jag hoppas på soliga dagar då vi kan åka skridskor på Luleås fina isbana och fika gott i vårsolen! 🙂

 4. Den första bilden på sjön där känns så sjukt bekant för mig.. Kan ju vara vilken sjö som helst men nu när jag läste att du är hos din syster så kan det ju faktiskt stämma.. Ser precis ut som Öresjö, där är jag uppvuxen. Måste vara jobbigt att bo så långt ifrån din syster, kul att ni ändå kan träffas ganska ofta 🙂 Ha ett fortsatt trevligt “sportlov”!

 5. Inte dumt att få ha sportlov 2 gånger, en gång där och sedan hemma 😉
  Själv ser jag framemot sportlovet. Pulka, badhuset och såklart varm choklad och grillad korv 😀

 6. Varm choklad och snö är två ingredienser i en mammas sportlovsliv som känns viktiga. Jag tror förstås även att det är två ingredienser som är viktiga även i barn sportlovsliv, men ibland när jag har vintersportsaktiviteter på familjeagendan och varm choklad som jag rör om på spisen, undrar jag om det främst är ett primärt mammabehov som jag fyller…

 7. Hej! En fråga som inte har med detta inlägg att göra utan ett tidigare som handlade om gifter i hemmet. Jag tänkte höra hur du plastbantat i köket, vad du använder som alternativ till plast och teflon exempelvis vilka matlådeburkar använder du, redskap att laga mat med, förvaring osv. Behöver lite tips då jag just nu håller på att platsbanta i vårt hem…

 8. Åh vad lustigt jag har precis likadan lampa!!
  Eller lampfot… Den med trä & glas.
  Älskar den.

 9. fina bilder! 🙂 kanske nån som påpekat det redan, men du har tappat ett “h” i början på länken till syrran!