Dagens som gick…

Hemma igen efter två dagars travande i huvudstaden på olika möten. Roligt har det varit och snabbt har det gått! Morgonens event på Saltå Kvarn gick fina fisken och jag fick träffa massor av trevliga människor. Nina Åkestam var tyvärr sjuk så underbara Natasja (aka Lady Dahmer) fick hoppa in och agera expert istället och det gjorde hon med den äran! Hela morgonen filmades och mitt och Natashas samtal går att lyssna på här. Tack alla ni som kom <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

34 kommentarer på “Dagens som gick…”

 1. Det är mycket långa resor för dig nu när du håller så mycket “events”, föredrag och så då alla TV-inspelningar. Får inte riktigt ihop detta med ditt miljö- tänk. Först bilresa flera mil till flyget och sen flyg tor Stockholm…..

  1. Känns mer som avundsjuka än något annat…. Var glad att en större skara får ta del av det Clara gör!

  2. Så att Clara gör ansträngningar på vissa plan räknas inte alls, tänk om hon hade bott i ett nyproducerat, plastklätt hus också, hade det varit mer okej att flyga då?

   Vad gör DU för miljön? Vad gör DU som du kunde låta bli för miljöns skull?

  3. Ibland blir det i längden en miljövinst att låta en “miljöaktör” resa runt och dela sitt budskap till folk denne annars inte skulle nå.

 2. Vad bra att det spelades in! Jag ska passa på och kolla det när lillebror i familjen sover sin eftermiddagslur. Lillasyster står bredvid mig och säger att alla som är människor den här familjen borde leka nu och inte bara sitta still, bäst att lyda henne och lämna datorn 😉

 3. Vad imponderad jag blir över att du på studds bara lyckades svänga om och bjuda upp en av gästerna istället. Bara ett riktigt proffs kan göra så! I samtalet låter det som att du förberett dig i flera veckor. Tackar för mycket inspirerande morgontitt! Nu måste jag läsa lady dahmers blogg!

 4. Jätteroligt att se er tillsammans! Det blev verkligen ett spännande samtal. Så himla stimulerande när två personer som uttrycker tydliga åsikter möts och diskuterar. Jag blev helt peppad.

 5. Åhhh! Önskar jag hade fått vara där och höra dig! Du är fantastisk i allt du gör och är engagerad i! Din positivitet smittar! Allt gott till dig Clara!

 6. Åh, du och LadyDahmer var mitt sällskap vid frukostdisken, och sällan har den varit så trevlig. Härligt att höra er två driftiga människor diskutera feminism och bloggande.

 7. Åh, vad fin, äkta, naturlig och avspänd du känns! Riktigt proffsigt tycker jag. Och inte bara det – dina genuina och fina personlighet lyser igenom! Jättefint! Du borde göra mer sånt, typ TV.

 8. Skriver som jag skrev hos LadyDahmer. Jag gillar er båda! Ni två kompletterar varann så bra. Visar att feminister kan vara på olika sätt. Och tycka en massa bra saker. Heja er!

 9. Först sorg i hjärtat av att inte få ta del utav föreläsningen och sen ren glädje då ni har varit så kloka och filmat hela grejen! 😀

 10. En blandning av er hade världen mått så bra av…synd att ni inte kan få barn;) Men era tankar och funderingar kanske kan bli små “bebisar” som vänligt men bestämt tar plats på vår jord:)
  Kram Annika

 11. Hej Clara! Du brukar ju ha bra koll på de företag som du väljer att samarbeta med och kunna argumentera för varför du tycker att just de platsar på din blogg. Jag skulle tycka att det var intressant att höra hur du tänkte kring den organisation som äger Saltå kvarn, Antroposoferna, och deras världsbild. Jag har själv alltid tyckt att det var svårt att skilja på ekologiskt odlad mat och biodynamiskt odlad, men när jag läser om vad biodynamiskt odlad mat nu verkar det ju ganska tokigt ärligt talat. Plus, att det verkar innehålla ganska mycket döda djur vilket känns lite kymigt för mig som vegetarian. Jättebra med en diskussion om jämställdhet men jag skulle gärna höra hur du tänker kring de som organiserade!

 12. Det här var en av de bästa intervjuer jag någonsin sett och hört. Tack!
  Skönt med två feminister och inget hackande på nån, utan ett samtal på djupet, med respekt. Gillade mycket Claras egna reflektioner över sina reaktioner på Natajsa.
  Som äldre feminist är det glädjande att kampen fortsätter. Absurt att folk hakar upp sig på håriga armhålor och klädstil. Ni slösade ingen tid på “tom-prat” och när jag jämför med TV programmet, där Nina Lekander blev intervjuad av den där hopplösa karln, var det så befriande.

  Jag “upptäckte” er bägge så nyligen, Clara på bokmässan i höstas och Natajsa lite tidigare på Familjeliv, där jag häpnade över att det fanns en sån intelligent och kraftfull människa.
  Ja, vi kämpar allihop på olika håll, men bra känsla när 1+1=5 sker, som under detta samtal. Och jag har, ha ha ha, numer också nagellack jämt. ( Fast det inte är bra för miljön) Hm hm ska nog skicka en miljövänlig feministisk present till er bägge. Clara har redan sett en i mitt halsband och Natajsa har en, fast annan modell. Och INTE för att det ska skrivas om den…

 13. Åh, den här pratstunden gjorde mig alldeles glad! 🙂 Intressant, givande och respektfullt. Tack för att ni filmade och lade ut så att fler kunde ta del av klokheterna.

 14. Konstigt att Nina inte var där, även fast du säger att hon var sjuk. Jag menar, dagen efter, i fredags, så åkte ju hon till Paris, till Niotillfem-Sandra. Då kan man ju inte varit så sjuk?