Veckans tävling – AgnesAmelia

Veckans tävling sker i samarbete med webbshoppen AgnesAmelia som säljer doftljus, hudvård och härliga rengöringsprodukter för hemmet. I potten finns två stycken överraskningspaket från AgnesAmelia värde 2000 kronor resp 1000 kronor.

För att delta i tävlingen ska du motivera vad ditt önskepaket från AgnesAmelia skulle innehålla om du fick välja. Samt anmäla dig till deras nyhetsbrev eller gilla deras facebooksida.

 

*Tävlingen pågår tom 28/3-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av agnesamelia.se och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. I potten finns två vinster värde 2000, resp 1000 kronor styck

Stort grattis till vinnarna Emilia och Rebecca.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

92 kommentarer på “Veckans tävling – AgnesAmelia”

 1. Vilken härlig tävling! Jag skulle absolut inte ha något emot en doftspay från Voluspa, doftljuset “fikonmjölk” från Reunion Home, tvål från L:A Bruket med Citrongräslukt och varför inte ett massageljus från Klinta. Det vore grejer det! 😉

 2. Oj. För 2000 pengar får man ju ett superöverraskningspaket.
  Skulle iofs bli glad för vad som än var i men fick jag drömma så skulle det vara en salig mix av ett doftljus från Voluspa i doften Saijo Persimmon, Linnevatten från L:a Bruket. Badpuder från Au Lait, glittrande kroppscreme från Bohème.
  Ahh…jag dör så fint.
  Självklart gillar jag på facebook. Who doesn´t?

 3. Vilken tävling!! Jag har gillat på facebook. I mitt önskepaket skulle det finnas två doftljus från Voluspamed lukterna Pink Citron & Saijo Persimmon, en handkräm från Maison Belle och läppbalsam från Heyland&Whittle. En med smaken vanilj och en med peppermint!! Hoppas att jag vinner :))

 4. Mm, riktigt drömmer mig bort till vintermörkret igen när jag ser julsprayen med doft av kanel och apelsin. Övriga tiden på året får gärna dofta sött och hemtrevligt av chai-té-ljuset på sojavax. Annars hade det varit väldigt trevligt med de lyxiga tvättprodukterna, som omväxling till euroshopper-grejerna som annars dominerar de flesta skrymsel i lägenheten…

 5. Jag önskar mig en “Love you soap” till min man-en tvål säger mer än tusen ord.
  Maison Belle tvättmedel att tvätta barnbarnens kläder i-inga kemikalier närmast deras mjuka barnhud. Massor med doftljus till mig och min dotter-det är vår stora passion och ett doftfritt sojavaxljus till min mamma-känslig astmatiker. Åh va´det skulle vara kul att vinna! Anmäler mig till nyhetsbrevet också eftersom jag inte “facebookar”:0

 6. Skulle önska mig ett riktigt set med hudprodukter frånL:a Brukets till min dotter som jobbar på en gård som avbytare och måste duscha och tvätta håret varje dag för att inte lukta 😉
  Hon blir 20 år och har jobbat där som avbytare sen hon tog studenten för snart ett år sen.
  Hon cyklar till jobbet 4 km varje dag, i regn och i snöstorm. Inte en sjukdag på ett år.
  Hennes hud skulle må bra av dessa riktigt fina produkter och kanske ett lyxigt doftljus att ha med i badrummet när hon tar en välförtjänt spadag.

 7. Oj! Vad mycket härliga produkter! Jag har blivit väldigt förtjust i doftpinnar, så de skulle absolut finnas med i mitt önskepaket. Coconut, Vanilla & Blackpepper från Heyland & Whittle låter ju som en dröm. Och massa doftljus såklart, som Vanilj eller Nytvättat från Klinta. Och Voluspa’s produkter är ju suveräna, både insidan och utsidan känns väldigt lyxiga! Nej gud vad svårt, jag vill ha allt! Jag signar upp mig på nyhetsbrevet direkt för denna hemsida skall med all säkerhet besökas fler gånger. Tack för tipset Clara, jätterolig tävling!

 8. Åh, jag önskar mig lite mammalyx med produkter från L:a Bruket, inga konstigheter i dem inte! Annars hade något från Klinta, där vi köper de grönsaker vi inte odlar själv på sommaren, inte heller varit fel. Väldigt bra utbud på hemsidan, har anmält mig för nyhetsbrevet! Håller tummarna för detta!!

 9. Oj, vad svårt att välja.. Men att tända ett ljus från L:a Bruket i doften Mörk vanilj medan jag har hemmaspa med skrubb och krämer. Hade inte varit fel om det kommit med hundschampoot från L:a Bruket heller, så att hunden också får sitt.

 10. Oooo, vilken tävling!
  Jag skulle packa ner så mycket L:a Bruket som bara går att få plats med i en låda! Det hade varit en suverän “peppa-min-inför-alla-tentorna”-present till mig själv! Gillar på fejjan och får deras nyhetsbrev så nu gäller det bara att hålla tummarna!

 11. Jag tar gärna emot nyhetsbrev. Blev glatt överraskad över de vackra, miljövänliga städ och tvättprodukterna. En blandning av rengöringsmedel och tvättmedel som är lindrig mot miljön och kan pryda badrummet/köket istället för att gömmas undan skulle jag definitivt önska mig i ett överraskningskit.

 12. Jag skulle älska att öppna ett paket med produkter från La bruket! Älskar dofterna och känslan de förmedlar!! Gott för en trött jag.
  Gillar såklart på fejjan, håller en tumme å hoppas!!

 13. Oj jag skulle gärna välja produkterna på bilden! Men om inte det går så skulle jag välja doftljus, tvättmedel och sköna tvålar!

 14. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha produkter som passar en väldigt trött och gravid kvinna som vill njuta lite av de sista veckorna av graviditeten trots svullna fötter, trött rygg, bristningar på magen osv. Jag tänker mig produkter för ett härliga stunder i badkaret, doftljus, hudkräm/handkräm och någon olja som jag kan smörja magen med efter badet. Vilka dofter eller märken, det spelar ingen roll, jag vill gärna bli överraskad, precis som den dagen då min bäbis vill komma ut, pojke eller flicka, det blir en lika stor surprise som en vinst från AgnesAmelia skulle vara!

 15. åh vilken rolig tävling! Jag gillar deras sida på facebook!

  Jag skulle vilja ha Petit grain ansiktsskrubb, ett Cerat för mina torra läppar, Maison Belle Handtvål grapefrukt/citron och ett Bella Sucre doftljus Råsocker, tiareblomma och kokosmjölk att ha tänt när man badar. 🙂

  Verkar vara bra produkter det där! Hade varit spännande att testa mot min superkänsliga hud som inte tål konstgjorda parfymer. Vill också lukta gott! 😉

 16. Åh vilken rolig tävling! Jag hade velat haft ett doftljus, mörk vanilj verkar vara något som faller mig i smaken. Med två barn, två hundar och två katter i huset så används doftljus ganska flitigt =) Hoppas på tur i spel för en gångs skull =) och har gillat på fb!

 17. Vilken lyx! Jag skulle ;nska mig Jojobaolja, Kew Gardens doftljus Amber, badskum Pearl Essence fron Bohème, tvål Thank You från Soap in a Tin och Maison Belle allrengöring. Och så mycket mer… svårt att välja!

 18. Om jag fick välja ett önskepaket skulle det innehålla Heyland Whittle läppbalsam Vanilla, Maison Belle Handkräm som luktar grapefrukt och citron, Voluspas doftljus Mokara. Åh vad roligt!

 19. Åh! Känner efter en glimt av den fina bilden, att skriva kommentaren på franska…om jag bara kunde! Om jag fick välja skulle önskepaketet se ut precis som på bilden ovan, för en rejäl dos LYX! Efter en kik (och registrering till trevligt nyhetsbrev) skulle iofs inte Voluspa´s Gardenia Colonia med fina tillbehör sitta fel heller! 😉

  Trevlig helg!

 20. Jag skulle packa ner hel L:a bruket och ta hem, och så skulle jag vilja tvätta all min tvätt i de härliga tvättmedlen från Maison Belle så att det luktar ekovår i hela hemmet.

 21. Olika doftljus från Voluspa, speciellt dofterna Arcadia och Bella Sucre. Linnevatten, diskmedel och tvål från Lilla Bruket och fräscha rengöringsprodukter från Isabella Smith. Det skulle verkligen göra ett vårfräscht hem!

 22. Jag skulle vilja ha tvål och hudvårdsoljor från L:A bruket, ljuvligt doftande ljus från Klinta, och parfym från Voluspa!

 23. Som pensionär vore det höjden av lyx att få förgylla dagen och sin kropp med ljuvligt doftande och sköna kroppslotioner och en skön ansiktscreme med dofter åt citrus hållet, det vill jag ha om jag vinner

 24. Gillar Agnes Amelia på facebook.

  Mitt önskepaket innehåller allehanda skurmedel till vårens storstädning. Maison Belle har allt vad en städfantast behöver. Diskmedel med doft av äpple och timjan, rengöringsmedel med doft av apelsin och rosmarin och badrummet blir skinande rent med doft av lavender och olja. När hemmet glänser putsar jag gärna upp mig själv med L:a brukets saltskrubb och avslutar med lotion med doft av Svartpeppar/Geranium.

 25. oj vilken spännande och bra tävling det är! jag är klart med o tävlar. jag vet inte hur många gånger jag har varit med o tävlat men aldrig vunnit. jag är envis som en åsna o vill vara med tävlar ändå. 😉 jag har gillat fb och klickat på deras nyhetsbrev på hemsida.

  ja, det finns mycket mycket fina saker på agnesamelia hemsidan. jag skulle vilja ha parfym som doftar vanilj. det är min favorit doft, doftpinnar av voulspa som doftar blåbär, vanilj, sockerrör. jag tycker det är viktigt att det ska dofta gott hemma och ett rengöringsmedel spray till badrum som doftar lavendel och mynta.

 26. Önskar mig petit grain ansiktsskrubb för en välbehövlig vårrenovering och sedan Lilla brukets jojobaolja för att skydda ansiktet från alltför kalla vårvindar när jag tappert cyklar genom stan. Ett värmande saltbad med uppiggande mynta från Lilla bruket på det, och så ett AgnesAmelia doftljus för att skynda på våren och ta mig direkt till sommaren.

 27. Mjuk mockadoft och fyllig ceder, slitna trägolv och antikt läder… skulle önska ljusen Warm perique tabac och Suede blanc från Voluspa.

  Skulle dessutom gärna kasta ut alla städprodukter och börja städa mer miljövänligt, önskar mig därför ett städ-och tvätt kit från Isabella Smith – Maison Belle! Gillar på FB!

 28. Hela AgnesAmelia är ju som en godisbutik för vuxna, och mitt önskepaket ser ut därefter; som en härligt blandad påse godbitar! AgnesAmelias egna doftljus med solmogna fikon står högt på listan, likaså L:a Brukets flytande tvål med vildros och Maison Belles allrengöring med gurka (hur fräscht låter inte det?).
  Jag gillar AgnesAmelia på Facebook sedan tidigare, och anmälde mig nu till nyhetsbrevet också för att inte missa något spännande.

 29. Efter veckor av intensivt tentapluggande skulle min bortprioriterade hud bli lycklig av kroppscremen från Bohème. Den enorma klädhögen på golvet skulle dessutom trivas bra ihop med Maison Belle tvättmedel.. Jag skulle avsluta med doftljuset Voluspa Provence Lavendel och drömma mig bort till just Provence, dit jag snart ska åka för att studera. Ett överraskningspaket skulle alltså vara både en belöning för allt slit och en uppladdning för det roliga som komma skall!

 30. Det skulle utan tvekan bli en ljuvlig cashmerefilt till mitt lilla första lilla barnbarn som föds om några veckor. Vilken fiiin present det vore!

 31. OJ vilken fantastisk tävling 🙂 jag är redan anmäld till deras nyhetsbrev och gillar dem på Facebook 🙂
  Nåväl, mitt önskepaket från agnesamelia är några produkter från lilla bruket, som tvålpumpen med doft av mörk vanilj och diskmedel och deras kroppsolja. Även två voluspa-ljus till hemmet, ett i varje rum i min lilla lägenhet. Då kan jag välkomna våren med härliga dofter både i mitt hem och på mig själv 🙂 slutligen skulle jag önska ett reunion-doftljus att ge till mamma i present som ett grattis-sommarstuge-köpet! 🙂
  Nu hoppas jag på tur!!!
  Önskar dig en trevlig helg 🙂

 32. Är väldigt förtjust i L:a Bruket, dom har härliga dofter och det är ekologiskt (vilket är ett krav för mig när det kommer till hudvårdsprodukter) så mitt paket hade innehållit en flytande tvål från L:a Bruket i ceder/apelsin/rosmarin – älskar deras tvålar, har lavendel hemma just nu så vill testa en ny doft nästa gång. Ett ljus från L:a Bruket (grapefrukt) hade också varit i paketet – galen i citrusfrukter och det känns fräscht och vårigt. Sen så älskar jag att man får en fin förvaringburk när ljuset är slut, den hade blivit ett hem till lite smycken. Även ett tvättmedel från Maison & Belle, silk & wool, hade fått smita in i paketet så att dom finaste plaggen får en fin behandling.

  Gillar redan Agnes Amelia på FB (Lina Lewerth) 🙂

 33. I min påse hade jag plockat ner Maison Belle Allrengöring, så jag kan städa utan att få astmaanfall av alla kemiska och starka produkter som allrengöring brukar innehålla. Doftljuset Chai te från Reunion hade gärna fått pryda mitt fönsterbläck i sovrummet och inge lite lyx och energi. Tillsist Au Laits badpulver som skulle få hela mitt badrum att andas glädje och ro.

 34. Önskar mig härlig hudvård för kroppen! och för mina händer! Kanske ifrån Klinta! Något som får mina torra nariga vinterhända sugna på vår! Gillar på Fb som Anna Larsson

 35. Vilken härlig sida =) . Mitt önskemål är:

  2st doftljus från Voluspa doften Macaron de Paris dessa skulle min kära vän få som har det lite tufft nu med sjukskrivning och annat elände. Hon älskar doftljus men vet att hon aldrig köpt något från Voluspa pga av priset.

  2st doftljus från Voluspa doften Saijo ( ÄLSKAR den doften. mums.)

  I övrigt skulle det vara fin fint med doften Ambre Lumíere för mys till sovrumet.

  Har både gillat och fyllt i för nyhetsbrev.

 36. Jag är självklart med och tävlar.

  Ett Reunion ljus är en självklarhet i överraskningspaketet.
  Resten får bli en överraskning. Det heter ju inte överraskning för inte 😉

  Gillar FB-sidan sen tidigare: Frida Bergner

 37. Efter att jag läste det här inlägget http://www.underbaraclaras.com/clara-ryter-ifran/arets-viktigaste-blogginlagg/ började jag genast plastbanta mitt hem. Jag har inga barn än men tänkte att det kan vara bra att börja innan 🙂 Efter det bestämde jag mig för att läsa efter boken Badskumt, som någon tipsade om i kommentarsfältet, och den slukade jag från pärm till pärm. Nu har jag successivt börjat byta ut allt i badrumsskåpet mot ekologiska alternativ, vilket jag har insett är ett rätt stort projekt, både för plånboken och dels för att man får börja om på noll – under åren har man ju funnit sina favoriter. Ett överraskningspaket hudvårdsprodukter från La: Bruket skulle därför sitta perfekt, har jag tur kanske jag hittar mina nya favoriter direkt. Om det får rum skulle även lite städprodukter från Maison belle sitta fint, städskåpet är nämligen nästa projekt 🙂

 38. Jättetrevligt med tävling, speciellt när man mår dåligt och är deppig:(
  får se om lyckan blir min denna gång!
  Om jag vinner önskar jag mig detta eller nåt i den stilen…
  http://www.agnesamelia.se/products/217-kew-gardens.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/12-lavendel-vid-citrontradet.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/18-citronblomma-basilika.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/169-citrongras.aspx
  htthttp://www.agnesamelia.se/products/186-salviarosmarinlavendel.aspxp://www.agnesamelia.se/products/183-sheasmor.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/206-timjanmejram.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/49-hud-bad-och-massageolja.
  http://www.agnesamelia.se/products/145-hud-bad-och-massageolja.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/130-maison-belle-diskmedel.aspx
  http://www.agnesamelia.se/products/41-masion-belle-kalkavlagringar.aspx
  Jag har gillat Agnes Amelias facebook sida, även nyhetsbrevet.
  kram sanna

 39. Vilken lycka det hade varit att få komponera ihop ett eget lyxpaket. Bara till sig själv! Min hud är verkligen i behov av kärlek och omvårdnad efter tredje barnet:) Mitt önskepaket skulle bland annat bestå av tvålen mörk vanilj samt hudvårsolja från L:a Bruket, fluffiga kroppsprodukter från Bohème och som pricken över i, ett doftljus från reunion, gärna med fikonmjölk. Jag älskar fikon! Det skulle verkligen vara helt otroligt att vinna ett sånt här paket och jag har nu anmält mig till deras nyhetsbrev så jag kan hålla koll på kampanjer och produkter.
  Kram
  Rebecca

 40. O jag skulle vilja vinna doftljus och rengörning för hela slanten nu inför vårstädningen! Jag skulle vilja prova doftljus från Reunion (chaite, NYC, fikonmjölk tex..), doftljus från Lilla bruket (mörk vanilj), doftljus från Voluspa(Crisp Champagne, Pink citron och den bästa; Mandarino Canella!). Sen skulle jag vilja vinna Maison Belles diskmedel (äpple/timjan) och deras mjukmedel och tvättmedel för ull och silke…
  (har redan gillat på Facebook sedan länge!)

 41. I mitt drömpaket får det gärna finnas doftljus från L:a Bruket och Reunion. Att ha dofter som Grapefrukt eller Apelsin och äpplen, eller nyklippt gräs! Åh jag kan lika lite välja en favoritdoft som jag kan välja en favoritfärg i regnbågen eller en favoritstjärna 🙂 Ceratet från L:a bruket skulle jag inte heller tacka nej till, eller flytande tvålen med citrongräs. Och ska vi vara lite nyttiga oxå så tar jag gärna emot tvättmedlet från Maison Belle, jag tillhör nämligen den kategori människor som tycker om att tvätta, jag finner det rofyllt 🙂
  Gilla AgnesAmelia på facebook!

 42. Oj vad kul! Gillade direkt sidan på facebook. Här finns ju massor av produkter att önska!
  Detta önskar jag mig:
  Maison Noir “Mayan Vanilla” – för att jag älskar vaniljdoftljus!
  Au lait “Badmjölk” – har alltid velat prova att bada i mjölk, sedan jag läst att Cleopatra badade i mjölk.
  Bohème “Dusting Powder” – för att glitter aldrig är fel!
  Voluspa “Laguna” – så jag kan drömma mig bort till varmare ställen!
  Soap in a tin “Happy birthday” – att ge bort till en vän i födelsedagspresent.

 43. Efter den här långa vintern skulle jag behöva kroppsolja från Reunion, maison Belle tvätt o sköljmedel för vårtvätten, Lilla brukets linnevatten för vår doft inne och väldigt gärna ett doftljus från Voluspa…
  Vilken dröm!!!!!

 44. Vilken fantastisk tävling! Jag älskar ju doftljus så AgnesAmelias egna skulle jag gärna vilja prova, speciellt päron/vanilj låter helt i min smak. Dessutom så vore Au Laits badmjölk och kroppsmjölk nog riktigt härliga för min vintertorra hud <3

  Ha en bra dag! Vänliga hälsningar Ellinore

 45. Mitt önskepaket från AgnesAmelia skulle innehålla lite gott och blandat. Maison Belle – allrengöring, diskmedel, fönsterputs, kök och badrum.
  Så mitt hem blir rent och doftar friskt med miljön i tanken!
  Sen hade jag lagt till Heyland&Whittle läppbalsam med vanilj, och L:a Bruket, petit granin ansiktsolja och deras tvål med citrongräs för min kropp och själ. Sen skulle jag velat stoppa i ett doftljus med doften nytvättat från Klinta. Fanns så mycket att välja på och jag har gillat AgnesAmelia’s sida på facebook och skrivit upp mig på nyhetslistan och även lagt till som bokmärke i min dator. Även om jag inte vinner så blir det till att köpa produkter härifrån! Jag gillar verkligen att miljön är prioriterat och för mig som ställer höga krav känns detta rätt! Keep up the good work! Hoppas nu att jag vinner och får möjligheten att prova olika produkter från er på AgnesAmelia 🙂

 46. Hej vilken jätte härlig tävling, 🙂 men hur ska man kunna välja bland alla jätte fina saker, men jag skulle i alla fall köpa några sådana här ljus för de doftar så härligt.http://www.agnesamelia.se/products/214-kew-gardens.aspx, sen blir det ju en hel del med pengar över att köpa mera härligheter. jag har gillat och delat på fb under mitt namn Christina Frisberg. så nu är det bara att vänta och hoppas utav bara den att vinnarlotten faller på mitt namn. 🙂 puzzilagos!!!!

 47. Vad kul! Det här stoppar jag i min dröm-varukorg : massageljus från Klinta & Co, doftpinnar från Heyland & Whittle, badmjölk o kroppsmjölk från Au Lait, läppbalsam fr Heyland & W och tvättmedel från Malson Belle!

  Anmält mig till nyhetsbrev samt gillar deras fb-sida (annamaria lundgren)

  /anna
  annamarialundgren@hotmail.com

 48. Om jag fick välja skulle vinstpaketet bestå av produkter från L:a Bruket. Ekologiskt och närproducerat med härliga dofter. Vad mer kan man begära?

 49. Oh majj godd!!!!! Voluspa,såklart!! Jag skulle klämma ned så många av dessa fantastiska ljus som jag bara kunde, tills paketet hotar att spricka i sina sömmar!
  Maccaron, Bella Sucre och Crisp Champagne… Mmmm! Dessa godingar till doftljus är ren och skär njutning och gör vardagen så mycket lyxigare!
  Gillar på facebook och har anmält mig till nyhetsbrevet!

 50. Hej!

  Vilken underbar tävling!
  Jag gillar på FB och prenumererar på nyhetsbrevet sedan länge, alias: Petra Christensen.

  Reunion och Maison Belle doftar redan underbart i mitt hem,
  & nu vill jag även på L:a Bruket få kläm,
  närproducerade, ekologiska varor värmer mitt hjärta,
  för de ger bara kärlek & ingen smärta,
  med badrummet fyllt av kurbadsprodukter in i minsta vrå,
  vi massor med ljuvlig kärlek skulle få!

 51. Åhh…bara tanken på ett paket innehållande grejer som kan återuppliva en trött kropp och själ efter en lång vinter får mig att längta..tänk om dessutom hemmet kunde få sig en omgång till våren, vilken fröjd!

  Anmäld till nyhetsbrev

 52. Åh vilka underbara produkter! För att få rent o fint önskar man sig ju härliga Maison Belle produkter, till det förstås voluspa ljus lite här och där, och förstås finfina lilla bruket tvålar…muuuummmmaaa alltihop!Tänk tänk , Om man vann lite sånt…vore fantastiskt…nyhetsbrev ja tack!

 53. Åh vilka underbara produkter! För att få rent o fint önskar man sig ju härliga Maison Belle produkter, till det förstås voluspa ljus lite här och där, och förstås finfina lilla bruket tvålar…muuuummmmaaa alltihop!Tänk tänk , Om man vann lite sånt…vore fantastiskt…nyhetsbrev ja tack!

 54. Mitt önskepaket skulle innehålla tvål och body lotion från L:a Bruket eftersom jag är sugen på att testa deras ekologiska sortiment. Linnevattnet också, det känns så lyxigt! Och så ett doftljus från Voluspa för att öka på känslan av lyx. 🙂

 55. Så härligt att botanisera bland alla dessa ljuvliga produkter! Mina favoriter är
  doftljusen från Voluspa och Boujies samt tvålarna från L:a Bruket. Underbara produkter! Nu håller jag tummarna och är självklart anmäld till nyhetsbrevet!

 56. Mitt önskepaket skulle innehålla L:A Bruket med Citrongrästvål som doftar fantastiskt! Sen skulle jag älska att ha ett Voluspa doftljus, för det är sånt som man inte unnar sig annars. Antagligen i någon fräsch citrusdoft, såsom Pink Citron.

  Babyfiltarna ser alldeles underbara ut och doftpinnar att ha i badrummet, linnespray för en härlig doft i skåpet….Det finns nog inget från Agnes Amelia jag skulle tacka nej till!

 57. Hej UnderbaraClara och AgnesAmelia!
  Vilken trelig tävling! Om jag vann så skulle mitt paket gärna få innehålla några av följad produkter:

  Reunion Doftljus tex Päron/vanilj, Nyklippt gräs, Blommig frangipani och Solmogna hallon. Mums!

  Maison Bell städrengöringsprudukter:
  Diskmedel Äppel-timjan, Fönsterputs Grönt te-salvia, Toalett Citron-mynta, Badrum Lavendel-mynta, Allrengöring Lavendel-apelsin, Kalkavlagringar Lavendel-mynta och Tvättmedel Kanel-jasmine och Mjukmedel Kanel-jasmine-Siden och ull.

  L:a Brukets: Linnvatten-Lavendel.
  Voluspa Doftpinar: -Crisp champangne.
  Bohéme Hudvård: Body Luster och Dusting Powder.

  Gillar på facebook och premierar på ert nyhetsbrev.

  Att vinna ett doftande paket från er skulle absolut ge mig energi och kanske skulle då våren äntligen börja komma fram med solsken och värme!

  Önskar er en fortsatt trevlig dag!
  Mvh Ronja

 58. Åh vilken ljuvlig tävling! I mitt önskepaket skulle det finnas Voluspa’s doftljus Crisp Champagne, L:A Brukets tvål mörk vanilj, Reunions doftpinnar nyttvättat direkt från linan, Klintas doftljus Lavendel och Scottish Fine Soaps Milk Bath Powder. Men jag tycker iofs att nästan alla produkter låter helt ljuvliga!!!!
  Gillar på Facebook!

 59. voluspa,voluspa.voluspa,,,,,finns inga underbarare ljus,,,jag vill pröva på så många som möjligt,,,,,gillat på fejan o får redan nyhetsbrev från agnesamelia,,,,,det finns bara en nackdel med dessa brev,,DET HAR BLIVIT DYRT sedan jag hittade agnesamelia .mvh annelie p

 60. Åh jag skulle bli sååå lycklig! Önskar mig mest av allt serien Boheme, vilka fantastiska produkter, så lyxigt. Och de flytande tvålarna från L:a Bruket. Underbara! Skulle gärna testa tvättmedlen och mjukmedlen också om jag fick chansen!

 61. Fin tävling med superlyx i potten!
  Jag skulle så väldans gärna bli en lycklig vinnare till ett paket med produkter från La Bruket. Jag är väldigt förtjust i citrongrästvålen, hudkrämen med peppar och geranium, sheasmöret och alla de underbara doftljusen. Det känns att produkterna är gjorda med ekologiska råvaror av fin kvalitet och att de inte innehåller några konstigheter. Jag har signat upp mig på ett nyhetsbrev så att jag kan botanisera mer och fortsätta drömma om lyxiga produkter!

 62. I mitt vinstpaket skulle där vara flera hudprodukter för toff hy samt för “ful” hy.. jag gick upp 30 kg med lilleman och nu har jag lyckats gå ner 10 på 1,5 månad. Min hud har alltid varit mjuk och fin… men nu är den torr och ful och jag tror att det har med viktuppgången att göra! Slutade röka under graviditeten så huden har ju alla förutsättningar att bli fin igen.. men med en inkomst och csn-lån och två små barn så finns det inte så mycket pengar till dyra (bra!) skönhetsprodukter :/
  Sååå, hoppas jag vinner!
  Kraaam!

 63. Åh, vilken underbar tävling! Prenumerar på nyhetsbrev AgnesAmelia sedan tidigare. Finns så många fantastiskt fina produkter, men skulle välja dessa:

  Doftljus från Voluspa Saijo Persimmon, Maison Belle Badrum Lavendel och Mynta, Pearl Essence Badskum samt flytande tvål från L:a Bruket med dofterna Vildros och Salvia/Rosmarin/Lavendel.

  Hoppas hoppas, kanske min tur den här gången?!

 64. Gillar självklart företaget på FB som jessica sundberg Skulle jag ha turen att vinna skulle jag köpa massa olika doftljus i olika märken och med olika dofter. Jag skulle vilja ge varje rum hemma en alldeles egen doft!

 65. Jag klickade gladeligen i att prenumerera på nyhetsbrevet 🙂 Jag skulle vilja ha de fina produkterna på bilden men om det inte går så skulle jag vilja ha det härliga Voluspa-doftljuset Crisp champagne! Jag är kär i alla Voluspas produkter så ett sånt paket hade ju varit superkul. Några sköna produkter till torra händer från L:a bruket hade ju inte heller varit fel..

 66. För två tusen kronor kan man få hur mycket lyx som helst. Jag skulle välja att lyxa till det som just nu är det minst väldoftande i mitt liv. De där produkterna som just nu är ofrivilligt är det av lägst kvalitet (billigaste) i hyllan.
  – Min tvätt, ut med billigt sköljmedel bestående av endast konstgjorda ämnen, jag önskar mig Maison Belle mjukmedel.
  – Mina händer, ut med billig pumptvål. Jag önskar mig en Soap in a tin!
  -Mitt kök och badrum, ut med fräna rengöringsmedel och in med citron och mynta, grapefrukt och bergamott.
  – Mitt sovrum, ut med unken sovlukt och in med voluspa, Sprudlande champagne, vanilj och ekfat.

  Det skulle förgylla mitt hem!

 67. Jag älskar Maison belle för dess miljövänliga produkter. Städsprayen med doft av kanel är den enda produkten som får min 13 åring att vilja städa. Att jag vet att den inte är proppad med kemikalier gör den till en bra kompis till gulsåpan som annars är den enda produkten i städskåpet.

  L:a Bruket har jag inte hunnit pröva. Men som en svensk produkt känns den given. Mörk vanilj och lite linnespray skulle vara välkomna.

  Reunion doftpinnar med doft av nytvättat och ett voluspa ljus champagne eller en cashmerepläd till en nyfödd liten kusin skulle göra vinsten fulländad 🙂

  Gillar på FB

 68. Min flickvän går hemma med våra två små killar på 7 månader och 3 år. Som alla småbarnsföräldrar vet är dessa år slitiga med lite sömn, sjukdomar, oro, trots och uppfostran men också MASSOR med villkorslös kärlek, skratt och mys.Vi har även en 13 åring hemma som kommit in i tonåren och behöver en del regler, kloka ord på vägen, läxhjälp men mest av allt fem gånger mer kärlek än vanligt.

  Ett av dessa överasskningspaket skulle ge henne ett oerhört lyxigt inslag i blöjbyten, städning och tvätt.
  Lyxiga doftpinnar av nytvättat och doftljus med vanilj, fikon,champagne och vit musk som är hennes favoritdoft.
  Tvättmedel och skurmedel från Maison Belle och tvål med vaniljdoft från L:a Bruket.

  Jag önskar verkligen jag får överraska henne med detta som ett litet bevis på min uppskattning och kärlek.

  Jag gillar på FB

 69. I mitt önskepaket från AgensAmelia skulle det finnas:
  *En kabelstickad babyfilt till min nyfödde son (3v), värmande i vinterkylan i väntan på våren.
  *Sen skulle det vara cerat från L:a Bruket för vintertorra läppar.
  *Flytande tvål från L:a Bruket för händer som tvättas ofta pga av två små barn. Även lockar fin tvål till tvätt för gästerna som kommer för att titta på nyaste sonen =).
  *Ansiktsscrub från L:a Bruket – lite vardagslyx för en sliten nybliven tvåbarnsmor.
  * Maison Belle diskmedel – för att göra diskningen roligare och hålla undan diskberget.
  * Maison Belle fönsterputs, badrum och toalett – för att göra städningen lite roligare och hemmet mer väldoftande.
  * Till sist ett doftljus från voluspa för lyxen i en för tillfälligt lite rörig värld här i hemmet.

  Har gillat AgnesAmelia på facebook och hoppas nu på lite tur som ljusare upp bland alla amningsproblem.

 70. Gillar på FB som Anna Larsson och har anmält mig till nyhetsbrevet!
  Jag vill tvätta bort sorgen efter min saknade mamma med väldoft och släppa in nya dofter och glädjande ljus i min tillvaro. Möta våren med ny fräschör! Skulle gärna vilja prova hudvårdsprodukter från L.a Bruket och La B0hème. Ringbloms-scrub, Glittrande puder, glittrande kroppskräm, ansiktsscrub, krämer från topp till han d till tå och luktegott från Klintaljus. Kasnke att jag skulle önska mig lite bra produkter får att vårstäda hemmet med. Vädra in vårdoft och läka själen. Glad påsk!

 71. Det känns lite som att jag skra bryta ihop av stress. Så vänligen lyssna på vad jag har att berätta.
  Nu är det är nämligen så att vi flyttar i ett triangelbyte.
  Det är bara det att de som ska flytta in hos oss, var tvugna att flytta omedelbart och har redan gjort det. Dvs, deras grejer i alla fall…
  Hon som ska flytta in hos dem, kan inte flytta förrän om en månad.

  I en hel månad ska vi alltså leva bland andras flyttkartonger och möbler längs väggarna och samtidigt försöka packa vårt eget bråte. Jag tar alltså hinderbanan till toaletten, köket osv. När det ringer, har jag inte den blekaste om vart telefonen ligger.

  I mitt önskepaket ligger ett ljus, Olive & Fig/Heyland Whittle.
  Doftpinnarna Santiago Huckleberry/Voluspa
  Badskum /Bohéme
  Badsalt /LA-bruket (ringblom apelsin geranium).
  Body Lustre, kroppskräm/Bohéme
  Rumsspray, Ambre Lumiere/Voluspa

  Och jag själv, ligger omringad av denna njutning i ett hett bad med ett glas champagne och får äntligen glömma att det är en hel månad kvar till flytt…

 72. Jag ser framför mig ett långt bad med mys för bara mej,
  på paketet jag önskar ska det stå “Till min underbara tjej”.
  Sakta jag sänker mig ner i karet till tonerna av Milk Bath Powder från Au Lait,
  mild ansiktsskrubb från L:A Bruket tar jag gärna med.
  På badkarskanten lyser AgnesAmelias fikonmjölkljus … jag ögonen sluter.
  Vet att jag är värd allt detta, slumrar och njuter.
  När jag känner mig utvilad och klar finns ändå något lyxigt att se fram emot kvar.
  Lenande fukt med Body Lustre från Bohème, gör mig avslappnad, lycklig & bekväm …

 73. Gillar på FB som Paola Allegrini

  Jag ser framför mig ett långt bad med mys för bara mej,
  på paketet jag önskar ska det stå “Till min underbara tjej”.
  Sakta jag sänker mig ner i karet till tonerna av Milk Bath Powder från Au Lait,
  mild ansiktsskrubb från L:A Bruket tar jag gärna med.
  På badkarskanten lyser AgnesAmelias fikonmjölkljus … jag ögonen sluter.
  Vet att jag är värd allt detta, slumrar och njuter.
  När jag känner mig utvilad och klar finns ändå något lyxigt att se fram emot kvar.
  Lenande fukt med Body Lustre från Bohème, gör mig avslappnad, lycklig & bekväm …

 74. Tjohoo! Allt från AgnesAmelia är ju orginal och gärna mitt val=) Det jag önskar är dock tre;L:A bruket ,Fikonljus och Maison Belle som alla tre står för kvalité♥
  GLAD PÅSK alla härliga♥

 75. Gillar på fb och får nyhetsbrev.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann doftljus från Voluspa, väldoftande tvål från L:a Bruket och fick prova på Maison Belles produkter, som jag hitintills endast har gett bort till andra!
  Glad Påsk!

 76. Tävling i min smak – och alltid trevligt att få bra tips på webbshopar!

  Jag minns när jag var på kurs i förra året, och jag sprang hela tiden på toaletten – varför? För den fantastiska gurkmynta-tvålen från L:A Bruket. Så där hängde jag och insöp den fräscha tvålen. Flera gånger per dag! Lycka i tvålformat! Men nya saker är ju också spännande – varför inte ett läppbalsam från Heyland & Whittle. Och som pricken över i:et och mina mjuka läppar – ett doftljus förstås!

  Hälsningar
  Emilia

 77. Oj!
  Hur ska man kunna välja här?
  Det skulle bli en sanslöst härlig mix av doftpinnar, tvålar, rengöringsmedel och annat som jag efter mycket klurande skulle välja till mig och mitt hem!
  Ett presentkort och njutningen skulle infinna sig direkt!
  Jag gillar på fb.

 78. Jag tycker att de allra flesta rengöringsmedel luktar apa. Så numer använder jag i princip bara såpa. Men innehållet i de här fantastiska flaskorna måste ju bara lukta gott. Det syns ju!

  Jag hoppas på att vinna rengöringsmedel som luktar gurka, lavendel och mynta. Mina favoritdofter.

  Med dessa medel hoppas jag att städningen ska förvandlas till ett “rent” nöje…

 79. Åh jag är med!

  Jag är gravid i vecka 40, faktiskt beräknad idag den 27 mars och längtar sååå mycket tills den lille tittar ut. Tyvärr så verkar det som jag kommer bli igångsatt om två veckor och 14 dagar till på en evig väntan… blä, det är inte kul, hehe! särskilt inte när man längtat efter detta i sex år.

  så för att få tiden att gå så hade jag gärna velat vinna lite fina grejer från agnes amelia. att ha doftljuset Pink citron tänt medans jag smörjer in mig med en glittrande kroppskräm från bohéme och bara känna mig glittra och gnistra, fastän jag känner mig som en svullen sjöko.. så kan man ju få en liten stund att känna sig attraktiv :). och ett väldoftande läppbalsan från heyland & whittle.. eller kanske tvättmedel maison belle, det skonar ju lillens kläder och hud sen när h*n kommer.

  vore uppiggande detta och då skulle dessa två veckor gå lite fortare =)

  kram nathalié

  Gillar på fb, nathalié teodorson samt får deras nyhetsbrev till mailadressen som står ovan i fältet.

 80. Gärna ett önskepaket fullt med städprodukter från Maison Belle 🙂 Vill gärna städa eko och det är ju förhållandevis enkelt och billigt att göra, men man vill ju lyxa till det lite emellanåt med lite “dofta gott” utan att ge avkall på det miljövänliga! Ett doftljus från Voluspa som pricken över i kan vara bra att ha, efter att jag fejat färdigt 🙂
  Gillar på FB (Jenny Öist)

 81. Det är underbart med väldoft i alla former, jag älskar allt som doftar gott.. Parfym och doftljus gör mej salig.. Om jag skulle ha tumme med fru fortuna och vinna, så spelar det ingen roll vad jag vinner. All vinst vore ju en bonus som sätter knorr på vardagen.. En doftande knorr, vad kan man meraq önska sej.. Anmält mej till hennes nyhetsbrev, använder inte fejjan..

 82. Åhh, vilken härlig tävling!
  Mitt önskepaket hade bestått av disk-tvättprodukter från L:a Bruket, samt cerat och kroppsprodukter från samma märke. Får inte glömma städprodukter från Maison Belle. Underbart 🙂 Glad påsk!

 83. Oj vilken härlig vinst! Jag skulle välja produkter för ansikte och kropp, tex bodylotion, ansiktsskrubb, fotkräm, handkräm och så några fina doftljus på det som jag kan njuta av medan jag smörjer in kroppen med väldoft.

  Gillar på FB som Zandra Marie Petersson

 84. Hej!

  Jag vill skicka detta mail som bidrag till tävlingen som ni har nu och som underbaraclara skrev om på sin blogg.! Hoppas det kommer rätt nu!
  Jag skulle vilja att mitt paket innehöll något som fick mig att bli mjukare i hyn, kanske någon härlig doft som får andra att stanna upp och fråga ” Men gud vad gott det luktar, jaså är det du. Var har du fått den produkten i från, den doftar sagolikt”
  Någonting som får en grå dag att bli en sprakande dag, en dag då kroppen är med och får det bästa av alla världar.
  Skulle det innehålla doftljus så skulle det passa ypperligt bra i mitt rum då det är nyrenoverat och kan behöva fräschas till en aning i doftväg.
  Ja tack och hej!
  Emilia