Nyhetsspanar

Även om jag står till etthundra procent för allt det där pyssliga, härliga som Underbaraclara är så är det så viktigt för mig att också få göra andra saker. Mitt engagemang i samhällsfrågor och min nyfikenhet på fenomen i tiden är en viktig del både av min blogg och mitt “riktiga” jag. Tyvärr är det så att man väldigt lätt fastnar i ett visst fack när man blir offentlig vilket förhindrad att man utvecklas. Därför är jag så glad när jag får göra andra saker än just pyssla. Som att vara en återkommande Nyhetsspanare i Go’kväll. I tisdags var jag med igen. Titta kan man göra här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Nyhetsspanar”

 1. Grattis, jag tror du kan göra en massa bra saker.

  edith flätar mitt hår. sedan skrattar hon åt risporna på knäet. jag vet inte vad jag mer kan göra. indianlekar.blogg.se

 2. Tycker så himla mycket om dig! Tycker du känns så säker och bekväm i din person. Jättekul att se att du är med på TV också, så mycket bra som du säger!

 3. Det är det jag gillar, blandingen och att du engagerar dig i viktiga frågor och inte är rädd för att ta ställning.
  Keep up the good work, och fortsätt att vara du!
  Kramar

 4. Kul att du är så framåt, härlig o smart på teve!! Bra att du talade om Bildt och den där stilen som han kör + en massa andra politiker förstås, men han är ju helt outstanding. Det är dags att ta fram “säga-ifrån-tanten” i oss kvinnor (och låta mer bestämda än tjuriga) och ta makthavarna i örat när det behövs. Som Astrid Lindgren gjorde på sin tid.

 5. Hej finaste Clara från en trogen följare!

  Jag har lånat en bild av dig, jag vet att du sagt att sådant går bra om man länkar (såklart) och gärna skriver en rad till dig om du vill se vilken bild och i vilket sammanhang osv. på http://www.lovlilett.blogg.se kan du läsa om sommarlängtan, ackompanjerad med bland annat en av dina foton.

  kram

 6. Om en person, politiker, eller någon av oss blir anklagad för något som inte stämmer, har vi då inte rätt att försvara oss?

  Ska någon annan person sitta och peka finger , då man inte vet fakta i det aktuella fallet.

 7. Såg programmet och uppskattar att se dig i sammanhang utanför “Underbara Klara” Du är journalist i grunden vad jag förstår så mera sånt 🙂

 8. BRAVO ! BRAVISSIMO ! WELL DONE Clara !
  Passade på att se programmet medan jag tillverkar en leverans för en kunds räkning.
  Clara, du är som bäst när du ryter ifrån ! Och förresten så säger du det som MÅNGA av oss tänker !
  Låt mig också konstatera att C Bild är en mästare på härskartekniker, som du själv skrivit om i dina tidigare inlägg !
  Dessutom måste jag ge den, som tidigare skrev att du och Sverker är ett riktigt bra radarpar, helt rätt ! Det var ni två som tillsammans lyfte hela programmet !
  Keep up the good working Clara !
  Soliga hälsningar från Sthlms skärgård o Annelie m katten Nystan

 9. Jag läser din blogg till 90% för de rytande inläggen. Jag gillar när du skriver om Norrland, jag gillar dina vackra foton, jag gillar Bertil och Melker men jag tycker att ditt rytande är det som utmärker dig mest. Så för egen del hade jag gärna sett mer sånt!

 10. Såg något underligt för ett tag sedan, du var med i en tidning som heter Amos under en spalt som hette “Kvinnor som stör” som menade att visa kvinnor som hotar normen och blir straffade för det. Under dig stod det “Hotar feminister. Straffas för att hon lägger tid på hemmafrupyssel.” Vilket kändes lite konstigt med tanke på att du är feminist… och även med tanke på samtalet du hade med Lady Dahmer nyligen där ni verkade komma ganska bra överrens. Eh.

 11. Åh det såg jag på tv 😀 Så kul att se dig i rutan då och då, påminnas om att det är “riktiga människor” bakom alla bloggar och att få uppleva i 3D och med ljud är ju inte fy skam liksom 😛

 12. Urbra spaning! Jag frågar mig också vad Stefan Löven står för. Min bror säger att det är bara för att han håller trut som det går så bra. När han sen öppnar munnen är det risk för, precis som du säger, att man blir besviken!