Bloggskolan – specialerbjudande

Roligt att se vilket intresse det finns för vår digitala bok Bloggskolan! Det vill vi fira genom att erbjuda boken till kampanjpris nu under våren. Från och med idag får du tillgång till boken på 100 sidor text och 10 filmer för 149 kronor! Inte nog med det. Vi har ett erbjudande till dig som har en blogg och som vill hjälpa oss att utvecklas! Att utvecklas och bli bättre är som bekant en process som aldrig tar slut…Därför söker dig som har en blogg och som är villig att testa och recensera vår produkt. Passar du in i beskrivningen? I så fall ser vi gärna att du blir en av våra testpiloter. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl till: annakarin.nyberg@creativecamp.se

Och så svar på några vanliga frågor…

Vad kostar kursen och hur anmäler man sig?

Kursen kostar just nu 149 kronor och man anmäler sig genom att fylla i det här formuläret. Sedan får man ett personligt login via den epostadress man angett. Lösenordet räcker i 90 dagar så att man har god tid på sig att beta sig igenom de olika delarna i sin egen takt.
Hur lång tid tar det att gå igenom materialet?
Bloggskolan är en helt webbaserad kurs, som består av totalt 10 filmer och lika många kapitel som tar cirka 2-3 kvällar upp till en vecka att läsa igenom (beroende på hur snabbt man vill plöja igenom materialet och hur lång tid man vill ge sig själv mellan varje “uppgift”). Man kan logga in hur många gånger som helst och läsa de olika delarna i vilken ordning man vill.
Är det lönt att gå Bloggskolan om man redan har startat en blogg?
Absolut! Kursen behandlar först de mest basala delarna för dem som vill starta en ny blogg (exempelvis vad som är viktigt att tänka på när man väljer bloggplattform eller funderar på ett bra bloggnamn) men går sedan snabbt in på sådant som alla bloggare har nytta av att kunna. Exempelvis hur förbättrar sina bloggbilder och tar finare foton, vilka lagar och regler man måste känna till, hur man kan tjäna pengar på sitt bloggande och hur man kan använda internet och sociala medier för att skapa ett starkt varumärke! Och till varje kapitel delar jag och Trendenser med oss av våra egna misstag och erfarenheter från de sju år vi hållit på med detta – så att både nya och erfarna bloggare ska slippa gå på samma nitar.
 
Funkar det om man bor i Norge, Danmark eller Finland?
När man anmäler sig till kursen ska man fylla i sitt personnummer. Om man inte har ett svenskt personnummer kan man istället skriva in sitt födelsenummer följt av en landskod + 0, beroende på vilket land man kommer från. I dagsläget har vi stöd för NOR, FIN, DAN Bor man i Norge skriver man alltså YYYYMMDD-NOR0 istället för personnr. 0:an i slutet är utifall att fler fyller år samma år och dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “Bloggskolan – specialerbjudande”

 1. Hej hopp, kanske vore det dags för tanten att pröva det där..Men då måste man ju förstås, veta att man är sugen på blogga vidare:)

 2. Bra initiativ att ha lite vårrrea! Rätt pris och (ännu viktigare) rätt längd. Med jobb, barn, hund och blogg så känns det skönt att kunna ta del av kursen i lugn och ro under tre månader istället för två. Ska bli så spännande! 😀

 3. Kul och spännande! Jag är jättesugen!

  Två frågor:

  1. När du säger “2-3 kvällar upp till en vecka”, är det per kapitel eller för hela kursen? Frågar eftersom jag har en liten bebis och inte tror att jag kan få ihop 10 x 1 veckas läsning på 90 dagar…

  2. Om man har svenskt personnummer men befinner sig i Storbritannien, funkar det då? Dvs om man har en utländsk IP-adress?

  Tack!

  1. Förlåt! Bebishuvud = rutten matte = jag tänkte att 90 dagar var en och en halv månad… Kanske kan få det att gå ihop ändå!

   1. Hej!
    Du har tillgång till bloggskolan i 90 dagar. Du väljer helt själv när du vill läsa den. Du kan sprida ut läsningen över 90 dagar, alternativt koncentrera den till en vecka… eller några dagar. Som sagt, du lägger upp det precis så som det passar dig!
    Mvh, Annakarin

    1. Tack, Annakarin! Som sagt, hur var det med utländsk IP? Kan jag logga in varifrån i världen som helst så länge som jag registrerar mitt svenska personnummer?

 4. Hoppsan! Det låter minsann intressant att bli testpilot!
  Jag skickar nog ett mail till dig Anna-Karin 🙂
  Tack för en bra föreläsning i Växjö förresten!
  Hälsningar från “Hon som köpte den sista boken om Digitalt entreprenörskap”

 5. Tack för inspirationen, läst igenom alla sidor inatt:) Nu kollat filmerna. Sen läsa och kolla igen.
  And you got mail… Från mig.
  Tack igen, Carolina

 6. Clara,

  Jag är väldigt intresserad av att gå kursen, men vill inte tvingas skapa ett konto på Payson. Finns det någon annan möjlighet att köpa kursen?

  mvh L.

 7. Hej Clara,

  Jag kommenterade ovan och frågade om det funkar att logga in från en dator med utländsk IP, alltså om man befinner sig i utlandet, så länge man har svenskt personnummer. Jag är jättesugen på att anmäla mig men vill inte kasta pengarna i sjön om det inte funkar i Storbritannien! Kan du hjälpa till med svar?

  Tack på förhand – och tack, förstås, för en toppenblogg!

 8. Hej, stog nu att den inte går att köpa längre :-/ Hur gör man då om man vill det i alla fall?

 9. Hej!

  Går bloggskolan fortfarande att köpa?
  Var inne och titta på länken men det verkade inte funkare.

  Supertack!
  /Gess