Roligt att se vilket intresse det finns för vĂ„r digitala bok Bloggskolan! Det vill vi fira genom att erbjuda boken till kampanjpris nu under vĂ„ren. FrĂ„n och med idag fĂ„r du tillgĂ„ng till boken pĂ„ 100 sidor text och 10 filmer för 149 kronor! Inte nog med det. Vi har ett erbjudande till dig som har en blogg och som vill hjĂ€lpa oss att utvecklas! Att utvecklas och bli bĂ€ttre Ă€r som bekant en process som aldrig tar slut
DĂ€rför söker dig som har en blogg och som Ă€r villig att testa och recensera vĂ„r produkt. Passar du in i beskrivningen? I sĂ„ fall ser vi gĂ€rna att du blir en av vĂ„ra testpiloter. AnmĂ€l ditt intresse genom att skicka ett mejl till: annakarin.nyberg@creativecamp.se

Och sĂ„ svar pĂ„ nĂ„gra vanliga frĂ„gor…

Vad kostar kursen och hur anmÀler man sig?

Kursen kostar just nu 149 kronor och man anmÀler sig genom att fylla i det hÀr formulÀret. Sedan fÄr man ett personligt login via den epostadress man angett. Lösenordet rÀcker i 90 dagar sÄ att man har god tid pÄ sig att beta sig igenom de olika delarna i sin egen takt.
Hur lÄng tid tar det att gÄ igenom materialet?
Bloggskolan Àr en helt webbaserad kurs, som bestĂ„r av totalt 10 filmer och lika mĂ„nga kapitel som tar cirka 2-3 kvĂ€llar upp till en vecka att lĂ€sa igenom (beroende pĂ„ hur snabbt man vill plöja igenom materialet och hur lĂ„ng tid man vill ge sig sjĂ€lv mellan varje “uppgift”). Man kan logga in hur mĂ„nga gĂ„nger som helst och lĂ€sa de olika delarna i vilken ordning man vill.
Är det lönt att gĂ„ Bloggskolan om man redan har startat en blogg?
Absolut! Kursen behandlar först de mest basala delarna för dem som vill starta en ny blogg (exempelvis vad som Ă€r viktigt att tĂ€nka pĂ„ nĂ€r man vĂ€ljer bloggplattform eller funderar pĂ„ ett bra bloggnamn) men gĂ„r sedan snabbt in pĂ„ sĂ„dant som alla bloggare har nytta av att kunna. Exempelvis hur förbĂ€ttrar sina bloggbilder och tar finare foton, vilka lagar och regler man mĂ„ste kĂ€nna till, hur man kan tjĂ€na pengar pĂ„ sitt bloggande och hur man kan anvĂ€nda internet och sociala medier för att skapa ett starkt varumĂ€rke! Och till varje kapitel delar jag och Trendenser med oss av vĂ„ra egna misstag och erfarenheter frĂ„n de sju Ă„r vi hĂ„llit pĂ„ med detta – sĂ„ att bĂ„de nya och erfarna bloggare ska slippa gĂ„ pĂ„ samma nitar.
 
Funkar det om man bor i Norge, Danmark eller Finland?
NÀr man anmÀler sig till kursen ska man fylla i sitt personnummer. Om man inte har ett svenskt personnummer kan man istÀllet skriva in sitt födelsenummer följt av en landskod + 0, beroende pÄ vilket land man kommer frÄn. I dagslÀget har vi stöd för NOR, FIN, DAN Bor man i Norge skriver man alltsÄ YYYYMMDD-NOR0 istÀllet för personnr. 0:an i slutet Àr utifall att fler fyller Är samma Är och dag.