Jeanskjol

Jeanskjol! Jag minns när jag fick mitt livs första jeanskjol. Gick på dagis och min kompis Cecilia hade precis fyllt år och fått en rosa jeansväst och en rosa jeanskjol och ett kasettband med Whitney Houston. Gissa om jag var avundsjuk? Inte långt därefter fick jag själv en stentvättad kjol och jag har nog aldrig känt mig tuffare. Det var nästan så att jag hängde cykelhjälmen på styret istället för att ha den på huvudet!

(Kjolen är från American Apparel (hatar deras reklamer men gillar att de verkar ha en vettig produktion) Blusen är second hand, skorna är gamla av okänt märke)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Jeanskjol”

  1. Älskar att du har länkat till texten Klara! Jag tänkte precis kommentera här och länka till exakt samma text! Så Clara med C, läs den, man får en helt annan uppfattning om American Apparel efter det.

   1. Kikade in på deras hemsidan och det är rena mjukporren ( modellerna är nästan helt nakna och posar väldigt konstigt ) under photo archives.. Blä, fick ont i magen av det jag såg och läste !

 1. Förlåt, men din outfit gör mig alldeles konfunderad. Blusen är superfin, och skor och strumpbyxor ihop med nåt annat skulle jag nog också kunna gilla, men den ljusa, korta, vida jeanskjolen tycker jag faktiskt är alldeles förskräcklig. Jag får det nog inte till att vara fulsnyggt heller (annars gillar jag ju din punkiga look). Jag undrar mest om det här är nåt mode jag återigen inte förstår mig på.

  1. Jag gillar inte heller Claras alla kläder (det skulle vara konstigt om jag gillade precis allt eftersom alla har olika smak), men jag älskar att hon tillåter sig att leka med kläder och sitt utseende. Kläder behöver inte vara så gravallvarligt. Jag har på mig plagg ibland som kanske inte är supersnygga, men som skapar en speciell känsla för mig som bär dem. Det är härligt. 🙂

   1. Vilken fin kommentar, Anneth! Inte heller jag är superförtjust i kjolen, men håller verkligen med dig…det är väl inte så viktigt och “allvarligt”?! Tycker också att det är roligt att Clara törs leka och prova olika stilar/kombinationer. Bilderna är alltid fulla av kreativitet och lust.

 2. Jag älskar blusen! Har en brun vintagekappa i manchester hemma som jag skulle vilja ha blusen under, ett par smala byxor till det också mmmm… Älskar vintage. Jag är ju journalist och var och intervjuade en tjej från en vintagebutik Karlstad igår, åå Clara du skulle svimma! Hon har en nätbutik också vad jag vet, googla på Tidens Melodi så hittar du nog.
  Vill du kolla in min vintagekappa hade jag den på mig på senaste dagens outfit.
  Har förresten nästan likadana skor som du har på bilden, tror att de kommer från sixtyseven.

 3. Jättefin kjol. Själv fyndade jag igår på second hand. En tröja och en jättefin klänning! Klänningen kommer bli perfekt till i sommar 🙂

 4. I jeanskjolen är du riktigt flicksöt. Den tvåfärgade klänningen (svart röd) som du bar för några dagar sen är så snygg och framhäver figuren så elegant med det svängda färgerna.

 5. Hej Clara! Jag ville bara säga att jag är en tjej som verkligen ser upp till dig. Du inspirerar mig massor och jag är så glad över att jag råkade klicka mig in på din blogg. Jag har följt dig i knappt ett år och varje gång jag varit inne på din blogg har jag blivit lite klokare! Du är en av världens bästa förebilder Clara!

  Kram

 6. Beundrar alla de som minns sådana små saker från barnsben, jag är värdelös på minnas sånt. Till min stora besvikelse.

 7. Jag gillar AA modeller! Kvinnorna ser normala ut utan ätstörningar. Det gillas av mig i alla fall, var kan man hitta det annars i detta sjuka idealsamhälle?
  Tack för en härlig blogg annars 🙂

 8. Hej Clara!

  Jag har läst din blogg ända sedan tidernas begynnelse. Jag gillar det du gör och det du står för och du är en stor förebild för många kvinnor och i synnerhet unga sådana.

  Jag har en fråga:

  Kan inte du utveckla exakt hur du resonerar kring att bära AA-plagg men samtidigt hata deras sexistiska reklam? Jag får inte ihop det och vill så gärna förstå. Vi måste ju börja någonstans med att säga Stopp!

  Tusen tack på förhand!
  Och I all välmening <3

  Linda
  http://markbladet.se/bloggar/tostaredsbloggen/?p=3161