Påskafton

Påskafton och jag är bara tvungen att titta in och säga hej hopp och vad bra livet är! Jag är med släkten och äter påskägg och vilar middag och går långpromenader i solen med Melker varje morgon. Idag är jag lite extra fin i den här klänningen som jag fann på halva priset på en secondhandaffär för någon vecka sedan. Perfekt snurr i kjolen och fin knäppning i ryggen. Snart kommer Jakob också – som jag längtat – han har varit på fjälltur några dagar med en kompis. Därefter väntar stor påskbuffe. Ska äta tills jag spricker – tur att det finna karuscha i midjan på klänningen!

Hoppas ni har en riktigt härlig påskafton!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 kommentarer på “Påskafton”

 1. Här är det fullt upp med hockeyavslutning och ridskola. Det är en del att rodda när man är själv med 3 barn. Aktiviteterna tar inte hänsyn till att det är påskafton:) Snart ska dock även vi njuta av påsken i goda vänners lag.
  Glad påsk till dig också!
  /Rebecca

 2. Glad påsk!!! Låter som om du har det himla härligt! Jättefin klänning också! Du passar så bra i rött!

 3. Önskar dig en riktigt härlig påskhelg men mycket snurr i din nya fina klänning.

  Kram Helén

 4. Kul med lite mer kläder på bloggen! Blir alltid så fina bilder tycker jag! Det får bli mitt nästa fotoprojekt. Blir alltid mörkt och stelt när jag fotar mig själv i “dagens” 😉

 5. Fin-fin klänning. Härlig längd på den. Får jag bara passa på att kommentera, eftersom jag inte kunde undgå reklamen från Ikea, precis under detta inlägg. När vi började vår husrenovering för snart 10 år sedan, så köpte vi handfat och underrede dito på IKEA. Pris och utseende passade oss perfekt! Idag ångrar jag otroligt att vi inte satsade på bättre kvalitet. Är väldigt besviken på det. Det hade kanske gått 5 år, när de första sprickorna började dyka upp. Idag är det dags att byta handfatet pga sprickbildning. Metalldetaljerna i botten har blivit missfärgade. Trist eftersom vi har tänkt bo många till år i huset. Nästa gång blir det inte IKEA-kvalitet.

 6. Jag känner likadant och det härligaste av allt är känslan av att faktiskt kunna känna så.
  Härlig klänning! Här satsas det också på glada färger i påsk.

 7. Snygg och uppiggande färg på klänningen passar nu när du ska vara lite festfin och äta god mat med släkten. Roligt att du nämner (karuscha) ett ord man sällan hör idag.

 8. Jätte fin klänning 😀 men jag kunde inte ungå att störa mig på att du inte visar den framifrån 🙂 nyfiken på hur framsidan av livet ser ut 🙂 ha de bra!

 9. Du har inte lust att skänka dina kläder till mer behövande? Okej kanske inte mer behövande men till mig. De är ju så galet snygga!!