Jag har i regel väldigt god nattsömn. Lite för god nattsömn. Jag är typ medvetslös och oväckbar nämligen. Dessutom somnar jag tre sekunder efter jag lagt huvudet på kudden och snarkar högljutt. Förra natten, precis när huvudet nuddade kudden kändes den lite hård. Inte som kudden brukar vara utan nästan knölig. Men innan jag hann undersöka detta närmre hade jag somnat. Sedan vaknade jag till då och då under natten, och tyckte att kudden var obekväm. Men jag lyckades inte vakna nog mycket för att fatta beslutet att undersöka den. På morgonen vaknade jag med en faslig nackspärr. Och kände plötsligt att kudden definitivt var konstig. När jag klämde lite till på den visade det sig att någon (?) tryckt ner en gosedjurshund och en rostig spade i örngottet. Som jag sovit på. En hel natt.

Nackspärren sitter kvar ännu. Men sömnkontot är fyllt till brädden i alla fall.