Instapic

Sällan lägger jag upp mobilbilder på bloggen men idag är ett undantag. Känner mig nämligen så fasligt fredagslat att jag inte orkar annat. Fläckarna på benen är helt enkelt lillens kladdiga avtryck. Trés chic!

Jag har varit och fikat med några vänner och det var den stora behållningen den här dagen. Så fort jag lagt lillen är det soffläge som gäller. Han är förövrigt också jättetrött för han spenderade eftemiddagen hos grannarna. Flera timmar ute i fågelkvitter, lera och hönslortar gör vilken tvååring som helst lycklig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Instapic”

 1. Så fin, och de däär med spegeln känner vi igen 😉
  Torkar min flera gånger om dagen och ändå kladdig 😉
  Har du sett att Ankpung bytt adress?
  Viktigt viktigt, hon bloggar nu på ankpung . blogg . se

 2. Jag tycker det är rätt härligt med mobilbilder. Det känns inte så tillrättalagt och arrangerat. (Kan ju iofs bero på att jag själv enbart har lagt upp mobilbilder i min blogg Ylvas Bloggybag…jag har oftast bråttom när jag bloggar och då hinns genomtänkta bilder inte alltid med).
  Kram

 3. Hög igenkänningsfaktor på fläckarna! Jag har funderat på det där, vad som ger mest – att ha en bild, även om det är en av dålig kvalitet eller att då hellre strunta i bild. Ibland orkar jag inte släpa med mig stora, braiga kameran och då blir det oftast att jag också struntar i att lägga ut en bild, för att jag är rädd att det snarare ska sänka intrycket än höja. Men det är för att jag oftast fotar med en bra kamera och vill lägga tid på fotandet. Då blir också kontrasten större när jag väl lägger ut en obearbetad mobilbild av sämre kvalitet. Hade jag alltid fotat med mobilen hade det känts som att det spelat mindre roll. Jag tror jag funderar över hur viktigt det är att ha en jämn kvalitet…?