Veckans tävling arrangeras i samarbete med en fantastiskt fin liten nyöppnad webbshop som heter MEDVETENmini.  De säljer kläder, leksaker, inredningsdetaljer, art prints och mycket annat fint till hemmet.  Stora delar av sortimentet är ekologiskt och allt är handplockat och noga utvalt. Smarta förvaringsboxar för mat, och porslin, bestick och leksaker är helt fria från BPA, ftalater, Bly och andra giftiga ämnen. MEDVETENmini uppmuntrar europeisk produktion samt leverantörer som erbjuder en god arbetsmiljö för sina anställda.

I potten finns ett presentkort värde 700 kronor. För att vara med ska du välja ut vad du skulle vilja vinna från medvetenmini.se samt motivera kort varför. Samt gilla medvetenmini.se på facebook eller anmäla dig till deras nyhetsbrev.

*Tävlingen pågår tom 3/5-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av medvetenmini.se och deras beslut kan ej överklagas.  I potten finns ett presentkort värde 700 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Grattis till vinnaren av tävlingen! Klicka in på MedvetenMini för att se vem som vann.