Den nya boken är här!

Aaaah! Äntligen är den här – vår nya bok “UnderbaraClaras Garderob – Pimpa, sy och fixa”! Min syster, designern Anna Lidström är medförfattare till denna lilla pärla. Vi ville göra en bok som handlar om stil och hur man kan fixa den själv utan att ruinera sig. En bok om hur man piffar sina skor, göra en partytopp av en sjal och finaste hårdekorationen av det man har liggande hemma. Det är en pyssel- och stilbok i ett!

Vi bjuder både på generella stilråd om hur man tex bäst packar en resväska eller organiserar en garderob. Men dessutom vill vi peppa och inspirera läsarna att våga uttrycka sin egen stil. Och förstås våga skapa själva. Vi har helt enkelt gjort boken vi själva skulle vilja läsa. Man kan säga att det är en syskonbok till min förra bok som kom i höstas. De är gjorda i samma knubbiga format och jag har till och med samma klänning på omslaget. Dessutom är den fullmatad med krönikor och kåserier kring stil och identitet.

Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om den! Vill ni förhandsbeställa den så klicka på annonsen här på bloggen så får ni den till särskilt förmånligt pris. Vill ni dessutom slå till på “syskonet” till den här boken har jag kirrat ett paketpris på hela kalaset. Här nedan följer lite glimtar från boken.


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

69 kommentarer på “Den nya boken är här!”

 1. Å Grattis vännen, ser underbar ut! Jag längtar efter att få se min bok i tryck, ska bli så spännande!

  Kram Lotta

 2. Härligt! Packa en resväska är vad jag håller på med nu. Önskar boken låg på soffbordet.. :)) Grattis till er båda. Så roligt med ett boksyskon. Köper.

 3. Snyft måste vänta en tid före jag kan beställa den. Vill inte betala typ 300 kronor bara för att få den postad till Finland. 🙁
  Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge… 🙂

 4. Åh så kul, ännu en bok att inspireras av, den ses fram emot att läsa! 🙂

 5. Stort grattis! 🙂 Vilket jobb ni gjort. Vad glad jag är för din skull att det går så bra för dig. Det är inte många som kan skryta med att de har skrivit två böcker såhär fort. 😀

  Lycka till med försäljningen nu (men jag tror det inte är några problem)

  MVH Carolina

 6. Verkar superintressant! Snokade upp den på Bokus för ganska många månader sedan när jag sökte på ditt namn, så jag har verkligen längtat! 🙂

 7. Gratulerer! Jeg skal ut å kjøpe min første symaskin i morgen, så jeg tror jeg skal slå til og kjøpe pakken med begge bøkene 🙂

 8. Åh vad roligt! Köpte din andra bok för bara några veckor sedan, och den har verkligen varit räddningen i mitt liv när allt runt omkring har tagit död på pyssel-energin. Den här boken blir en självklarhet på min bokhylla!

 9. Jag blir alldeles lycklig! Din första bok står i tallrikshyllan i köket och förgyller vardagen och nu kommer alltså ett syskon som redan är beställd:-) hoppas den kommer sälja som smör i solsken;-)

 10. Som jag har längtat! Grattis! 🙂 Kan inte vänta till att jag får bläddra i den och ha den i min hylla…! Hardu redan planer för kommande böcker?

 11. STORT GRATTIS!! Vad fin den är!!!! Vad roligt för dig och för din syster och för alla vi som får ta del av den!

 12. Den vill jag läsa! Har också en fråga, kommer bloggskolan att komma ut i bokform? Om inte går det att skriva ut sidorna? Jag har så svårt att läsa på skärmen…

 13. Stort grattis! Den ser jättefin ut! Det är precis sånt, att skapa kläder från second hand grejer, som ligger mig varmt om hjärtat. Ska se till att köpa ett ex nästa gång jag är i Sverige. xx

 14. Åh så kul att äntligen få se denna omtalade bok! Och ooh vilken pärla =D vad kul att ska bli att få läsa det ni som syskon har samarbetat fram. Ni är ju för goa och jag tror att denna bok kommer passa mig perfekt.

  Jag älskar att sy och pyssla, som syns på min blogg. Men inspirationsböcker är A och O när dagarna inte tycks vilja sig kreativt. Dina andra bok har hjälpt mig mycket med att just hitta inspirationen. Så jag ska se till att köpa boken när jag känner att jag har råd!! <3 Gud välsigne dig Clara

 15. Fantastisk blogg har du, Clara! Verkligen fin och intressant och en stor smula igenkänning 🙂 Alltid kul att läsa om någon som brinner för samma saker!
  Ha en fin dag!
  /M

 16. Hej Underbara Clara !
  Jag blev så inspirerad att jag “pimpade” Aspelunds klädskåp från IKEA med en tapet från Au Maison när det hade blivit en spricka i spegelglaset. Då blev det genast fint igen och personligt! Bra bok! Den gav resultat på min kreativitet. Tack! Det blev fint! Med vänliga hälsningar Anna Kyloff

  1. Den bok jag använde mig av var “Underbara Clara: Vintagepimp och hemmafix av Clara Lidström”. Den har jag nu rekommenderat till många på min facebooksida. Nu vill jag även läsa den andra boken Underbara Claras Garderob: Pimpa, Sy och Fixa så jag kan fylla min nypimpade personliga garderob med mer personligt designade vintagekläder.

 17. Blev så inspirerad av din blogg att jag beställde båda dina böcker precis! <3 Längtar!