Aaaah! Äntligen är den här – vår nya bok “UnderbaraClaras Garderob – Pimpa, sy och fixa”! Min syster, designern Anna Lidström är medförfattare till denna lilla pärla. Vi ville göra en bok som handlar om stil och hur man kan fixa den själv utan att ruinera sig. En bok om hur man piffar sina skor, göra en partytopp av en sjal och finaste hårdekorationen av det man har liggande hemma. Det är en pyssel- och stilbok i ett!

Vi bjuder både på generella stilråd om hur man tex bäst packar en resväska eller organiserar en garderob. Men dessutom vill vi peppa och inspirera läsarna att våga uttrycka sin egen stil. Och förstås våga skapa själva. Vi har helt enkelt gjort boken vi själva skulle vilja läsa. Man kan säga att det är en syskonbok till min förra bok som kom i höstas. De är gjorda i samma knubbiga format och jag har till och med samma klänning på omslaget. Dessutom är den fullmatad med krönikor och kåserier kring stil och identitet.

Jag hoppas verkligen att ni ska tycka om den! Vill ni förhandsbeställa den så klicka på annonsen här på bloggen så får ni den till särskilt förmånligt pris. Vill ni dessutom slå till på “syskonet” till den här boken har jag kirrat ett paketpris på hela kalaset. Här nedan följer lite glimtar från boken.