Bardotrutigt


Bardotrutigt är nog det finaste mönster jag vet! Finare än prickigt till och med. Ljusblå bardotrutor är så extra fina mot en solbränna (som jag tillslut lyckats få). Den här blusen är några år gammal och kommer från H&M och kjolen kommer från American Apparel. På läpparna sitter en illrosa läppenna från FACE Stockholm.

När bilden togs var det varmt men mulet – nu däremot, nu ösregnar det. Men jag ska svida om till träningskläder och bege mig ut på en skogsrunda med hunden. Det är väl skillnaden på förr och nu med min inställning till träning. Jag låter inte dåligt väder vara en legitim undanflykt för att hoppa över träningen längre.  (Ok, det gör jag visst men bara ibland). Istället snör jag på mig mig skorna med beslutsamhet som betvingar kylan och regnet. När jag kommer in igen ska jag koka varm choklad och äta med vispgrädde!

Här ser du fler bilder av mig med Bardot-känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Bardotrutigt”

 1. Har precis kommit in från en hundpromenad i ösregnet! Tur man inte är gjord av socker…

 2. jag körde på fotbollsträning i regnet, och när jag kom hem käkade jag cheesecake, så blev nästan likadant som för dig idag! verkligen superfin blus. och kjolen också!!

 3. Blusen är verkligen härlig! Igår tog jag ditt tips och köpte en fjärrutlösare till kameran. Nu ska här övas så kanske man får till så här fina outfit bilder framöver!

 4. Kära Clara!

  Jag har följt och läst dig sen du började blogga och du är utan tvekan en av mina favoriter och förebilder. Mycket på grund av att du är den du är och står för vad du tycker – även om det kanske inte alltid är så “populärt”.

  Härligt och kul att se att du tagit upp oufit-bilder igen för du inspirerar och får en att tänka utanför ramarna. All heder åt dig för det.

  Nu tänker väl du att jaha – och så kommer väl ett sådant där MEN (som Tony Irving brukar säga) .. haha. Och ja … ett litet undrande men är det.

  Det gäller American Apparel. Jag har ingen aning om du är medveten vad detta klädmärke står för. Det hade inte jag innan heller kan jag tillägga.

  Det räcker faktiskt med att göra en vanlig bild-google-sökning på varumärket så fattar du nog vad jag menar. Företaget har anmälts otaliga gånger för sexistisk reklam. Senast i våras i Sverige.

  http://www.dn.se/ekonomi/american-apparel-anmals-for-sexism/

  Som du ser så marknadsförs samma skjorta på helt olika sätt för män och kvinnor.
  Visste du det? Och om inte – hur går dina tankar kring det här? Jag är så nyfiken för du som har så många läsare, bland annat unga tjejer kanske borde upplysa om detta i samband med att du lyfter fram en fin liten kjol från detta märke.

  Kram från en trogen läsare <3

 5. American apperal är ett riktigt kvinnoförbedrande märke proppfullt med sexistiska bilder på kvinnor! Det har varit rätt omsusat sista tiden på Facebook. Det borde du ta dig en kik på Clara. Bilderna är så groteska att man tror det är ett skämt!! Jag bojkottar det märket totalt!

 6. Herregud så fint! Jag tycker att du är fotogenisk och du gör dig fantastiskt bra på bild. Följer din blogg och inspireras och avundas din livsstil i samklang med naturen som den småstadsråtta jag själv är. Tack för inspiration och underbara tips på hur man förgyller livet och pysslet där hemma. Kram från växjö

 7. Precis som Sara och Linda blir jag väldigt förvånad över att du visar kläder från american apparel. Jag handlade där i massor när jag bodde i USA, men efter att ha sett bilder och följt med i debatten senaste åren känns det sjukt avtändande att använda deras kläder. Hur tänker du om detta?

 8. Sommarregn är inte vad jag kallar dåligt väder. Det är ju bara ljuvligt att vara ute i. Decemberregn, DET är dåligt väder 🙂