Bardotrutigt är nog det finaste mönster jag vet! Finare än prickigt till och med. Ljusblå bardotrutor är så extra fina mot en solbränna (som jag tillslut lyckats få). Den här blusen är några år gammal och kommer från H&M och kjolen kommer från American Apparel. På läpparna sitter en illrosa läppenna från FACE Stockholm.

När bilden togs var det varmt men mulet – nu däremot, nu ösregnar det. Men jag ska svida om till träningskläder och bege mig ut på en skogsrunda med hunden. Det är väl skillnaden på förr och nu med min inställning till träning. Jag låter inte dåligt väder vara en legitim undanflykt för att hoppa över träningen längre.  (Ok, det gör jag visst men bara ibland). Istället snör jag på mig mig skorna med beslutsamhet som betvingar kylan och regnet. När jag kommer in igen ska jag koka varm choklad och äta med vispgrädde!

Här ser du fler bilder av mig med Bardot-känsla.