Himlarns vad glad jag är över mina fina grannar och vänner som delar med sig till mig av sådant jag saknar. Jordgubbar har vi knappt fått alls i år konstigt nog, medan grannarna några hus bort har fått hur många som helst. Härligt att då få gå dit och plocka en hel hög.

Nu har jag börjat jobba efter en åtta veckor lång semester och veckan började med en rivstart eftersom jag dragit igång ett helt nytt projekt som kommer lanseras till våren. Alltid lite läskigt första dagarna innan man tagit tjuren vid hornen och kommit igång. Men det är så skönt att vara tillbaka i rutinerna och det är SÅ skönt att lillen börjat på förskolan igen. Han har alltid älskat förskolan men sista veckorna har han peppat och längtat dit extra mycket. Åtta veckor är en lång tid för en tvååring att vara ifrån något. Glädjen och förväntan när jag kramade honom hejdå på måndagen fullkomligt lyste ur hans ögon och när han kom hem på eftermiddagen var han nöjdare än han varit på veckor. Bättre betyg än så kan väl förskolan inte få?