Bloggläsaren Anna sa att hon inte kunde föreställa sig mig ute och jogga annat än i en femtiotalsklänning. Det var gulligt tänkt men lite fånigt ifall det verkligen varit sant. Bra träningskläder är ju a och o för träningsglädjen!  Och så fort jag kommer i mina träningskläder känner jag mig som världens mest vältränade och hurtiga människa.

Jag springer i figurnära tights och linnen (just de här kommer från H&M). Skorna på fötterna är billiga men fullt funktionsdugliga från Soc. Håret alltid i en hög hästsvans. Mobilen (med musik och runkeeper påslagen) har jag på armen då jag föredrar att inte fritera mina inre organ. Jag minns att jag fick den här armgrejen i ett pressutskick från Kjell & Company i julas och tänkte -Vad tusan ska jag ha denna till?! Världens mest onödiga grej! Inte kunde jag då ana hur mycket jag skulle komma att använda den.

Den här veckan sprang jag en mil för första gången. För alla som är vana att springa är det väl ingenting men för mig var det som att bestiga Kebnekajse. (Ja, men fatta – i april kunde jag knappt springa en kilometer!). Jag var så stolt när jag kom in att jag gick runt och tuppade mig och skrek HIGH FIVE!!! till Jakob och tvingade honom att smälla i mina händer. Men nu till en viktig fråga till er som springer: Vad använder ni för trosor? Som sitter på plats och är sköna och funkar fint även när det är kallare? Och kompressionsstrumpor? Kan det vara något?