Juligt värre

Juligt värre i mitt kök just nu. Men jag har haft två juliga plåtningar här i veckan så jag har inte hunnit stöka undan ännu. Ganska mysigt och rofyllt ändå att sitta och jobba där när regnet smattar utanför. Mitt arbetsrum har varit ett kaos (som instagramföljare såg idag) så där har jag inte kunnat sitta och arbeta. Men nu har jag styrt upp eländet lite grann. Satte timern på 45 minuter och gav mig sjutton på att jag skulle hinna röja bort det värsta på den tiden. Det gick över förväntan!

I övrigt peppar jag mest för i morgon då min bästis Elina kommer hit och sover över. Vi har båda så mycket att göra jämt med plugg och jobb och barn så det är svårt att få ihop det. Men nu har vi i alla fall börjat ha en helg då och då när Jakob är borta och Elina sover över här så att vi hinner prata till punkt för en gångs skull. Då snittar vi kanske 13 timmars konstant pratande. Det hinner man med en hel del på! Men ändå är det inte säkert att samtalsämnena tagit slut när vi skiljs åt. Det kallar jag vänskap!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Juligt värre”

 1. Låter som bästa sortens vänskap!
  Mysigt ned jul, blir nästan sugen att börja pynta 🙂

 2. Så mysigt det ser ut, och jag är inte alls någon julmänniska:) Underbart att få tid med bästisen, så härligt att få prata ikapp! För övrigt lät det fiffigt att ställa timern och städa allt man kan på den givna stunden, något man kanske får börja med:)

 3. Och nästa vecka drar du på bokmässan här i Göteborg! Att ladda batterierna inför det med polare låter vettigt!! Ska bli så kul att lyssna till dig på mässan. Kloka kvinna. Andra framträdanden kommer att blekna… Och då syftar jag inte på färgstarkt utseende utan eftertanke och intressanta reflektioner. Visst kommer också Anna Lidström, din medförfattare till senaste boken? Hoppas, hoppas… Henne vill vi se mer av!!

 4. Jag har flera kvällar kollat genom ditt arkiv på juliga bilder. Jag börjar längta redan när september kommer. Börjar planera och spekulera var allt pynt och dukar ska ligga 😉 Men sån är jag!

  Mysigt med bästisbesök! Det är guld värt och energihöjande om nånting 🙂 Ha en fin helg!

 5. Så fint! Och vilken vänskap, så ska den vara. Ska bara tala om att jag länkat till dig idag då jag använt en mening som du sagt, Tillräckligt rent, den gillar jag och du sa den på radion i sammahanget putsa fönster.
  Allt gott!

 6. Ja det här med att prata till punkt är inte alltid en självklarhet när man är bissi med jobb och barn. Ibland får man ta sig själv ( och vännerna) i kragen och bara bestämma sig: nu kör vi en helg bara vi!
  Hoppas ni får det himlans trevligt!

  http://www.hippiechic.blogg.se

 7. Åh, nu börjar jag längta efter adventstiden, som jag tycker är den bästa perioden, t.o.m. bättre än själva julhelgen! Ljus i fönster, knarrande snö, glögg & pepparkakor, julkonserter, hyacintdoft, röda hjärtan…….. åh!

 8. Det är inte utan att jag blir avis på folk som har så fina vänner. Tills det slår mig att jag faktiskt har en.

 9. Åh, vad härligt med jul. Längtar redan fast hösten är också en favorit. Såg städningen på Instagram, smart och grymt jobbat!

 10. Hej! Snälla säg mig vart tapeten i ditt kök kommer från. Jag har länge sökt en tapet med en viss känsla, och har inte hittat någon. Förrns nu!
  Tack på förhand.