Juligt värre i mitt kök just nu. Men jag har haft två juliga plåtningar här i veckan så jag har inte hunnit stöka undan ännu. Ganska mysigt och rofyllt ändå att sitta och jobba där när regnet smattar utanför. Mitt arbetsrum har varit ett kaos (som instagramföljare såg idag) så där har jag inte kunnat sitta och arbeta. Men nu har jag styrt upp eländet lite grann. Satte timern på 45 minuter och gav mig sjutton på att jag skulle hinna röja bort det värsta på den tiden. Det gick över förväntan!

I övrigt peppar jag mest för i morgon då min bästis Elina kommer hit och sover över. Vi har båda så mycket att göra jämt med plugg och jobb och barn så det är svårt att få ihop det. Men nu har vi i alla fall börjat ha en helg då och då när Jakob är borta och Elina sover över här så att vi hinner prata till punkt för en gångs skull. Då snittar vi kanske 13 timmars konstant pratande. Det hinner man med en hel del på! Men ändå är det inte säkert att samtalsämnena tagit slut när vi skiljs åt. Det kallar jag vänskap!