Tisdagsmorgon

Vilken himla fin morgon! Vaknade full av energi, gjorde frukost till lillen och tog hunden på en långpromenad. Det är så skönt här hemma på hösten – jag njuter verkligen av att bo på landet. Och mest njuter jag av våra stillsamma morgnar. Bertil börjar förskolan vid nio så han brukar ha två timmar på sig att skrota runt här hemma, läsa någon bok, äta frukost och sitta i famnen och bli kliad på ryggen och jama som en katt. Sedan kör vi till föris med cykeln och han ropar “Inte cykla snabbt mamma!” om det går lite fort i nedförsbacken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Tisdagsmorgon”

  1. Härligt med sådana mornar 🙂 Det ska man ta vara på och njuta! Här är det lite mer tajt om tid, men jag klagar inte, för mina tjejer (som är rätt stora nu) är morgonpigga damer! Bäst är när de själva vaknar innan vi väcker dom! Ha en fortsatt skön tisdag 🙂

  2. Vilken härlig morgon! Med 4 barn mellan 4-19 är det inte så lugnt hos oss precis…..man får hitta charmen i stöket och den snabba tonårskramen. Tiden med det första barnet, så ljuva minnen. Blir glad av att du njuter så av det nu, för jag vet att det ger värme och kraft längre fram till andra rörigare morgnar.

  3. Å, ja vuxna har ofta alldeles för bråttom.

    När jag var en sisådär 3 år gammal, har mamma berättat för mig, att hon rusade fram med mig i ena handen och matkassar i den andra och sa åt mig att gå lite fortare. Då hade jag tvärstannat, tittat argt på mamma och skrikit: Gå,gå gå gå!!!

    Jag tyckte nog att hon hade lite bråttom 🙂

  4. Mysigt. Sist jag cyklade med min tvååring så var jag tvungen att hoppa av och leda cykeln i en uppförsbacka. Då bankade han på sadeln och ropade -Cykla, mamma, cykla 🙂

  5. Det låter idylliskt! Vi har 5 barn mellan 0-11 och 3 av dem går på förskolan. Så jag njuter mest på kvällen när det är tyst och stilla 😉