Idag föreläste jag och Annakarin i Östersund på temat “Från blogg till jobb”.  Superkul och fullsatt var det och vilken mysig publik! Tyckte också att Östersund var så fint. Har aldrig varit där förut så jag tog en långpromenad i morgonsolen och kikade på stan lite närmre. Och nu är jag alltså Göteborg för bokmässan. Kom i kväll – tröttare än tröttast och sparkade av mig klackarna och däckade i hotellsängen med lite chips och senaste numret av Filter. Ljuvligheters ljuvligheter – jag vänjer mig aldrig vid den lyxiga känslan av att bo på hotell. Även om hotellen i sig oftast är långtifrån lyxiga. Samma sak med att åka taxi – det njuter jag verkligen av. Innan vuxen ålder hade jag knappt åkt varken taxi eller bott på hotell. Den ekonomin fanns inte i min barndom. Så för mig är det verkligen något som sätter guldkant på mitt jobb. Har man dessutom småbarn hemma så är den där rena och smulfria hotellsängen verkligen ett unikum.  Lite fånigt på något vis att jag uppskattar detta så mycket. Fast jag är så glad att jag fortfarande gör det och inte blivit blasé. Jag tar inget för givet!

I morgon ska jag träffa två fina Göteborgsföretag för samarbeten som vi planerar att göra och så ska jag träffa min förläggare för att diskutera framtiden. Och på kvällen ska jag på Bonniers stora middag som jag var på även förra året. Sedan blir det lite mys med min systerdotter – det är faktiskt det bästa med att ha mycket jobb i Göteborg. Då är det nära till syrran.

Godnatt från en ej blasé tjej.