Efterlängtad fredag

Fredagsfin idag! Jag tror sällan att en helg varit mer efterlängtad än just idag. För det är första helgen på fem veckor som jag spenderar med min man. Han har varit på utbildning flera helger och jag har varit på bokmässa och på teveinspelning och lite överallt faktiskt. Men i helgen ska vi bara vara hemma och höstrusta på gården och vara lediga ihop. Underbart!

(Topp second hand, kjol från Jumperfabriken)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

37 kommentarer på “Efterlängtad fredag”

 1. Alla fredagar är efterlängtade! Här är det dock full fart hela helgen, med kalas, uppträdande och pingistävling – puh! Men lite mys och höstfix ska vi väl oxå hinna med.
  Trevlig helg!

 2. Din helg låter perfekt! Det blir en lugn helg här med, bara jag som ska i väg en sväng på lördag, på kaninutställning. Över 500 kaniner, kan bli en trevlig upplevelse,

  Den nedersta bilden på dig är superfin.
  //bara anna

 3. Här är det fem veckor sedan jag var hemma en helg. Ska bli helt underbart att få ta dagen som den kommer och fixa trädgård och hus.
  Trevlig helg
  Kram Maria

 4. nydelige bilder! tips! sette kamera på 2 sek delay, så rekker du å flytte hånda med fjernkontrollen bøtt før bildet tas 🙂

  1. Jag vet, men jag tycker inte att det gör något att fjärrisen syns! Jag är stolt över att jag fotar själv =)

 5. Trevlig och skön helg Clara!
  Och tack för fotot med den röda klänningen som lockade mig att oavsiktligt starta ett viktigt samtal i din tråd. Det är bra att du får oss att reflektera – med eller utan tanke bakom.
  Och ps: Om den här kvinnan på bilden i den fina höstoutfiten föreläste skulle jag nog lyssna bättre på just budskapet och fundera mindre över hennes (för all del fina) former….

  Kram!

 6. En sån där kjol letar jag mig förtvivlad efter, är det ett second hand fynd eller är den inköpt i butik så andra också kan handla den?

    1. upplever att H&Ms medium är rätt små medan den här kjolen kändes mer som en originalmedium om du förstår hur jag menar?

 7. Fina Clara! Gillar your brand new Brigitte Bardot – skull vara skoj att se den i en blond tappning. Hohoho!

 8. Hur sminkar du dig, Clara?

  Nu är du ju som en skönhetsdrottning à la 50-tal, men vi andra dödliga kan ju få drömma, i alla fall, att vi kan bli vackrare med rätt smink…! ;-))

 9. Howdy! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My weblog looks weird when viewing from my iphone4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue.
  If you have any recommendations, please share. Cheers!