Förra torsdagen föreläste jag och Annakarin för cirka hundra kostymklädda farbröder på ABB. En rolig utmaning! Vår föreläsning handlade om hur 80/90-talisterna fungerar och vilka förändringar vi kommer se på arbetsmarknaden när dessa generationer gör entre. Annakarin är forskaren med full koll på statistiken och faktan medan jag är caset – en livs levande 80-talist.

I morgon föreläser vi istället i Vilhelmina och då är temat Digitalt Entreprenörskap och hur företag kan bygga business med sociala medier.  Det är en heldag med föreläsningar på temat men just vår föreläsningen är klockan 13.00 och den är öppen för allmänheten och vill man komma kan man läsa mer om det och anmäla sig här. Jag ser verkligen fram emot att bränna med bilen till inlandet och föreläsa. Det är alltid så skönt när vi kan ta bilen till våra föreläsningar, för man får så många bra idéer när man sitter bakom ratten och har tid att snacka om allt och inget.

Vill också flagga för redan nu att vi i november kommer föreläsa i Lycksele och Åsele och på ett gäng andra ställen. Återkommer till vilka när allting är spikat!