Veckans tävling sker i samarbete med den duktiga illustratören By Malevik. Grundaren till företaget är ursprungligen utbildad zoolog men bestämde sig för att sadla om till att bli grafisk formgivare. Så istället för att forska om djur gör hon nu tryck med fantastiskt fina djurmotiv! I potten på veckans tävling finns två priser. Ett valfritt tryck till dig själv – och ett att överraska någon annan med (prisets totalvärde ca 700 kronor)

För att delta i tävlingen ska du

– Gå in på by Maleviks hemsida och välja ut det tryck som är din favorit, och sedan ange dess namn ex vis Fjäril

– Om du skulle överraska någon annan med ett tryck från By Malevik – vilket skulle du då välja och vem skulle få det?

*Tävlingen pågår tom 27/10-2013 kl. 23.59. Vinnaren utses av bymalevik.com och deras beslut kan ej överklagas. I potten finns grafiska tryck värde ca 700 kronor. Vinnaren kontaktas via mejl. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

 Grattis till Helena som vann tävlingen!