Hundliv

Någon undrade hur det är med Melker nu för tiden? Med honom är det bara fint! För en hund i balans förändras inte särskilt mycket alls. Det mesta är som det brukar vara. Vi går långa promenader varje morgon. Försöker träna lydnad både inomhus och utomhus. Och på dagarna håller han mig sällskap här hemma. Ligger på kökssoffan och snarkar eller på sitt fårskinn i fåtöljen i hallen. Han lever en sådan bekväm och skön tillvaro att jag riskerar att bli både bitter och avundsjuk när jag tänker på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Hundliv”

 1. Å vad härligt! Och åååå vilken fin tröja du har på dig!! Eller klänning kanske? Tror jag sett den förrut men minns inte om det var tröja eller klänning. Loppisfynd? Suck. Älskar loppisfynd själv men om man vill härma nåns kläder blir det svårt. Hihi.

 2. De är bra mysiga. En hund som den ska vara, sovandes inne och glad och fartfylld ute 🙂

 3. Åh, den där klänningen/tröjan – så himla fin alltså! Är det flanell? Och färgerna, perfekta vinter- och julfärger! Modellen ser också himla fin ut.. 🙂

  För övrigt, vet du när du föreläser e dyl i Skåne nästa gång? Ha en trevlig vecka! 🙂

  1. Tack =) det är någon slags ylle. Lite kliiig tyvärr. Second hand =)

   Jag kommer ev till skåne i vår. Tipsar på bloggen när jag vet mer!

 4. Låter som att han har ett gott liv. När jag sett bilder på hur han ligger hoprullad på stolen framför spisen så tror jag nog att mina båda damer gärna skulle byta med honom =). Det skulle vara roligt om du någon gång skulle kunna skriva om hur dansk-svensken är att leva med, själv har jag noll erfarenhet av rasen, men jag tror nog att det är lite skillnad jämfört med min vinthundsdamer.

 5. Det är så härligt med hundar. Vår hund finns bara där som luften vi andas. Vi tänker inte på hur stor betydelse han har för vår familj. Vi kommer ut på långa promenader, vi får ett varmt välkomnande när vi går upp på morgonen, kommer hem från jobbet och vi får mysa in oss i hans goa päls. Allt detta tar vi för givet så länge han finns hos oss, men SOM vi kommer att sakna honom den dag han inte finns där.