Söndagsbestyr

Vi har haft en väldigt lugn och skön helg! Bara stökat på här hemma och vikt tvätt, läst bilderböcker och donat med sådant man inte riktigt hinner med på veckorna. Och så satt upp nya våriga gardiner förstås!

Jakob och lillen gick ut och skottade undan snön som vräkt ner och gjorde en 2,5 meter hög snögubbe (som Bertil sedan blev livrädd för).

Själv försöker jag att göra lagom mycket fysiskt arbete – för att bespara fogarna. Men mina vintertrötta pelargoner har fått komma fram igen, de har varit i dvala sedan början av december. Vi har ett rum i huset som ska renoveras i sommar, och där värmen varit avstängd hela vintern. Där har pellisarna fått stå och vila sig och vissna ner. Men nu börjar dagarna vara så ljusa att de gott kan komma fram igen. Jag har klippt ner dem en aning, fyllt på med lite frisk jord och vattnat med pelargonnäring. Längtar tills de börjar skjuta nya skott! Tills dess får jag nog investera i lite fler krukväxter för det är så deppigt när det inte finns grönt i fönsterna!

(Gardinen är gammal från Stoff&Stil och den gröna lampan kommer från Lagerhaus)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Söndagsbestyr”

  1. Låter som en jättelik snögubbe! Förstår att han blev rädd 🙂 I övrigt låter det som en perfekt söndag.

    modemanifest.blogspot.com

  2. Åh så mysigt med pasteller! Här hemma byts det minsann inga gardiner, är stolt över att ens hängt upp de få jag har… Haha gillar också när fönstrerna är utan gardiner, då kommer de ofta fram mer ljus men det är olika från rum till rum tycker jag. Men grönt i fönstrerna är ett måste!
    / Mia
    http://www.hippiechic.blogg.se

  3. Söndagssurfar bland några favoritbloggar och efter ett gäng som inriktar sig på inredning kommer jag till dig, dina pinnstolar och blommiga gardiner. Helt olikt allt annat. Helt eget och störtskönt.

  4. Tycker färgen på pinnstolen är så fin och undrar om du vet vad just den färgen heter? Kram!