Jakob och Bertil bakade scones till lördagsfrukost som vi åt varma med ost och blåbärssylt (jodå – sylt på macka är supergott!). Jag hade tänkt mig ut på en skidtur men har lite ont i fogarna så jag ska testa i morgon istället. Blir nog mest att ligga inne och vila kroppen idag för att orka åka iväg en sväng i eftermiddag och hälsa på Jakobs familj. Är så less på att behöva planera in alla aktiviteter och vilan däremellan för att överhuvudtaget klara av att göra dem.

Jag och Jakob har i alla fall börjat se Bordwalk Empire efter något års uppehåll och den är så vansinnigt bra! Plus att vi nu ligger efter och har en massa avsnitt att ta igen. Älskar den där stunden vid sjutiden på kvällen när Bertil sover och vi har tre timmar av serietittande tillsammans i soffan framför oss. Det är min största lyx! Jag är verkligen en serieknarkare. Filmer är jag inte mycket för – men serier – oboy!