Söndagmorgon

Lat söndag i sängen. Hela familjen, inklusive hunden i ett hav av kuddar. Bertil ligger med örat mot magen och pratar med bebisen och hälsar att vi ska fixa rummet fint lagom tills den kommer ut. Han berättar om alla leksaker hen ska få och barnstolen som ska stå i köket. Och ingen måste iväg någonstans och inget särskilt ska göras. Det är min favoritstund det!

Jag tycker så mycket om vår gamla sjömanskista som Jakob ärvt av sin gammelmormor. Den står vid fotänden och har rum för alla täcken och extra kuddar och så kan Bertil använda den för att ta sig upp i vår säng som är rätt hög.

Visst är lakanen fina förresten? Från Åhléns! Man kan mixa och matcha mönstret på kuddarna med påslakanen lite som man vill. Allt säljs för sig. Längtar dock tills jag tvättat dem ett trettiotal gånger. Finns inget mysigare än riktigt urtvättade och mjuka lakan mot kroppen.

Kolla – mer pastellfärgat sänglinne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Söndagmorgon”

 1. Ser underbart ut 🙂
  Älskar motivet från Annika Bäckström också! Har det själv på mobilskalet.

 2. Mysigt! Har själv stått och hållit i de där lakanen på Åhléns, kanske en dag slår jag till!

 3. Det är oslagbart underbara stunder när inget är planerat och man bara får vara, tillsammans.

 4. Så mysigt! Jag är dock tvärt om när det kommer till lakan, gillar mina när de är lite strävare och manglar dem efter varje tvätt.

  modemanifest.blogspot.com

 5. Så härligt det ser ut! Ljuvliga mönster. Jag har också tittat på några av örngotten som du visar, verkligen fina.

 6. Mysigt sovrum 🙂 Älskar också när de är ordentligt urtvättade så de blir mjuka! Vi hade flera set när jag var liten som ärvts efter mina storebröder de var verkligen hur mjuka som helst! Pyjamasar likaså, de användes till de föll i bitar 😛

 7. Föll i somras för de fina lakanen ur denna kollektion! Om man gillar urtvättat behöver man dock inte vänta speciellt länge kan jag meddela… Ska bli intressant att se hur länge de håller med tanke på hur färgerna bleknat och tyget mjuknat efter bara ett par enstaka tvättar.