Ibland kan jag känna mig så himla tråkig för att jag är en sådan vardagsjunkie. Jag ÄLSKAR vardag. De bästa dagarna i mitt liv är de dagar när inget särskilt händer. När alla är glada, när jag inte blir irriterad på Bertil vid påklädningen. Jag hinner jobba undan lite lagom och vara effektiv och ladda en tvättmaskin på lunchen och vika en annan samtidigt. Hämta Bertil på förskolan tidigt och Jakob kommer hem strax efter. När jag har inspiration att laga en riktigt god och nyttig middag, för att sedan sitta kvar vid köksbordet länge och snacka med Jakob medan jag dricker te och Bertil leker. Därefter filmkväll i soffan och sedan somna tidigt. Gärna innan tio. Ja om man skulle slänga in ett träningspass den dagen också så skulle jag vara helt nöjd! Det är så himla ospännande drömmar men det är verkligen vad jag lever för. Balans. Bra sömn, mat, träning och stabila relationer. Jag skulle offra alla fester, spännande resor och roliga äventyr i världen för att alltid få ha det så. Och jag har riggat hela mitt liv för att kunna ha det så. Tursamt nog är min man också vardagsjunkie och gillar precis samma sak. Vanlig, ospännande, grå men silverskimrande vardag –  där inga hjärtan filmiskt krossas under passionerade bråk, där heller ingen får hjärtklappning av stress och ingen får utbrott för att någonting krånglar. Ospännande och tråkigt kanske, men precis sådant som jag längtar efter och drömmer om och strävar efter att uppnå.