IgĂ„r var det Ă€ntligen dags för en ny upplaga av min Drömmorgon hos SaltĂ„ Kvarn! Inbjuden gĂ€st var Ida Östensson, grundare av stiftelsenCrossing Boarders och medskapare till kampanjen Fatta. Det blev ett vĂ€ldigt spĂ€nnande samtal dĂ€r Ida berĂ€ttade om hur hon gör för att inte bara peka pĂ„ orĂ€ttvisor utan ocksĂ„ vara med och förĂ€ndra och pĂ„verka politiker! Ett otroligt inspirerande och peppigt frukostsamtal som lĂ€mnade mig med kĂ€nslan att allt Ă€r möjligt! Återigen kĂ€nner jag mig sĂ„ glad över att SaltĂ„ Kvarn Ă€r med och ordnar dessa frukostar dĂ€r jag fĂ„r lyfta viktiga frĂ„gor sĂ„ som jĂ€mstĂ€lldhet.

Samtalet i sin helhet finns att se hÀr nedan. Tack ocksÄ till kÀra Emmasvintage för lÄn av de fina bilderna du tog och tack alla gÀster som kom! PÄ bild syns Retrolover och Minmormorsvind

[youtubeplay id=”jldgw_09i5E” size=”medium”]