Lördagen var en himla fin dag! På fredagkvällen kom min vän Elina med sin lilla Iris för att sova över så lördagsmorgonen startade med kompishäng och långfrukost och bebismys! Börjar kännas allt mer verkligt att jag snart också har en liten marsipangris i famnen. För övrigt känner jag mig så himla lycklig av vädret. Det blir man väl alltid på våren – men den här vintern har varit extra tuff med graviditeten och allt. Så att det nu går mot ljusare, enklare tider känns smått otroligt. Så mycket roligt att se framemot som kommer nu i vår!

Jakob och Bertil var ute och byggde grishus och flyttade sågspån och gödsel och jobbade på hela dagen i solen. Själv tog jag det bara lugnt och satt jag ute på trappan och lapade sol och drack te. Sedan gick jag in för att lägga mig på soffan och vila ögonen en stund och vaknade upp två timmar senare. En lyx-lur som verkligen behövdes! Varenda gång jag lyckas lura åt mig lite extra sömn känner jag mig lika duktig som när jag gjort ett gympapass. Som en investering i mig själv!