Lördagen var en himla fin dag! PĂ„ fredagkvĂ€llen kom min vĂ€n Elina med sin lilla Iris för att sova över sĂ„ lördagsmorgonen startade med kompishĂ€ng och lĂ„ngfrukost och bebismys! Börjar kĂ€nnas allt mer verkligt att jag snart ocksĂ„ har en liten marsipangris i famnen. För övrigt kĂ€nner jag mig sĂ„ himla lycklig av vĂ€dret. Det blir man vĂ€l alltid pĂ„ vĂ„ren – men den hĂ€r vintern har varit extra tuff med graviditeten och allt. SĂ„ att det nu gĂ„r mot ljusare, enklare tider kĂ€nns smĂ„tt otroligt. SĂ„ mycket roligt att se framemot som kommer nu i vĂ„r!

Jakob och Bertil var ute och byggde grishus och flyttade sÄgspÄn och gödsel och jobbade pÄ hela dagen i solen. SjÀlv tog jag det bara lugnt och satt jag ute pÄ trappan och lapade sol och drack te. Sedan gick jag in för att lÀgga mig pÄ soffan och vila ögonen en stund och vaknade upp tvÄ timmar senare. En lyx-lur som verkligen behövdes! Varenda gÄng jag lyckas lura Ät mig lite extra sömn kÀnner jag mig lika duktig som nÀr jag gjort ett gympapass. Som en investering i mig sjÀlv!