Igår jobbade jag och Anna med ett gemensam projekt som lanseras senare i vår. Barnen var hemma och om någon nu trodde annat kan jag ju säga att det är inte lätt att jobba med en treåring och en ettåring i huset. De rev och slet och det blev stökigare än det brukar bli (och det blir ALLTID stökigt när man gör den här typen av jobb). Mellan bilderna jag knäppte tog jag dessa. Backstage liksom. Vi kapitulerade efter några timmar och lät dem titta på Teletubies. Hjärntvätt för småbarn av allra bästa slag.  Samtidigt som det är slitigt att ha med ungarna på jobb är det också väldigt roligt att de kan och får hänga med på allt knäppt vi gör tillsammans. Jag tänker mig att det kanske inspirerar min son till att våga tänka egensinnigt kring sitt eget liv i framtiden och inte styras så mycket av hur man “ska” göra.