Nu är jag hemma igen efter en vecka hos syrran. Glad, utvilad men lite förkyld dumt nog. Kom i alla fall hem till världens roligaste! Just nu jobbar svärfar med det här rummet (ursäkta bildkvaliten) som alltså är ett hörn av den blivande barnkammaren. På toaletten jobbar rörmokaren med vårt badrum (ÄNTLIGEN BADRUM EFTER FEM ÅR UTAN!!) och nere i det som ska bli ny matsal/arbetsrum arbetar en snickare med att riva väggar och ta upp en ny dörr. Det är smått kaosigt här hemma men dessa renoveringar har jag längtat efter hur länge som helst så jag är bara glad att allting kommer samtidigt. Jag har också kommit in i värsta boandefasen inför bebisens ankomst så jag längtar ihjäl mig efter att få inreda, sy och fixa. Just nu står jag inför att välja kakel, tapeterer och belysning – klurigt men roligt!