Nu Ă€r jag hemma igen efter en vecka hos syrran. Glad, utvilad men lite förkyld dumt nog. Kom i alla fall hem till vĂ€rldens roligaste! Just nu jobbar svĂ€rfar med det hĂ€r rummet (ursĂ€kta bildkvaliten) som alltsĂ„ Ă€r ett hörn av den blivande barnkammaren. PĂ„ toaletten jobbar rörmokaren med vĂ„rt badrum (ÄNTLIGEN BADRUM EFTER FEM ÅR UTAN!!) och nere i det som ska bli ny matsal/arbetsrum arbetar en snickare med att riva vĂ€ggar och ta upp en ny dörr. Det Ă€r smĂ„tt kaosigt hĂ€r hemma men dessa renoveringar har jag lĂ€ngtat efter hur lĂ€nge som helst sĂ„ jag Ă€r bara glad att allting kommer samtidigt. Jag har ocksĂ„ kommit in i vĂ€rsta boandefasen inför bebisens ankomst sĂ„ jag lĂ€ngtar ihjĂ€l mig efter att fĂ„ inreda, sy och fixa. Just nu stĂ„r jag inför att vĂ€lja kakel, tapeterer och belysning – klurigt men roligt!