Alltså jag känner mig verkligen som världens tråkigaste bloggare just nu. Jag är i behov av en klippning sedan tre månader tillbaka så jag ser inte riktigt klok ut i håret och orkar inte fånga mig själv på bild. Dessutom går jag ju bara hemma här i arbetskläder utan en tillstymmelse till bloggvärdig outfit att dokumentera. Och vårt hem är ett inferno av byggdamm, sågspån, verktyg och saker som står på fel plats eftersom vi bygger om i tre rum samtidigt – så det finns inte mycket inspirerande att dokumentera där. Och köket är kaosigt så jag har ingen lust att hålla på och fixa med recept heller. Jag känner mig faktiskt riktigt handfallen. Vad tusan ska jag blogga om egentligen? Sedan vet jag ju att om ett par tre veckor kommer allt vara på plats och då blir det en störtflod av inspirerande blogginlägg förhoppningsvis – med alla nya rum som tar form här hemma och alla förändringar jag gjort. Hoppas ni håller ut tills dess!