Hej på er! Det blev lite tyst här. Min syster har varit här hela helgen och hjälpt mig en hel massa. Tänk att hon kom upp bara för att hjälpa mig med allt det där praktiska som stressat mig att få färdigt innan bebisen kommer. Ja ni vet sådant där livsnödvändigt som att putsa fönster, avfrosta frysen, montera bokhyllor och en hel del annat. Så värdefullt. Speciellt för mig som har så ont att jag är mer eller mindre handikappad just nu.

Men sedan golvade tröttheten mig. Jag har varit absolut slutkörd i både kropp och själ och ganska så stressad för att jag vill hinna färdigt med allt jobb till midsommar då jag går på barnledighet. Och som egen företagare är det ju så att ingen kan vikariera för mig.  Så ska jag göra bort jobbet nu eller ska jag skriva krönikan dagen efter jag kommit hem från BB? Då föredrar jag nu faktiskt även om det blir lite övermäktigt att hinna allting. Men jag vet att när det väl är bortgjort kommer jag att koppla bort och ifrån på tre sekunder och då kommer det kännas vansinnigt skönt att veta att jag har allt gjort.

Därav bloggtystnaden alltså. En fin fikastund i solen hann jag ändå med i helgen! Nu däremot – nu regnar det och är nio grader utomhus. Brrrr…juni när det är som sämst.