Idag vill jag tipsa om en fin blogg – nämligen Stinastil. En modeblogg som inte är riktigt som alla andra modebloggar. Stina är en “helt vanlig” småbarnsmamma som pluggar och jobbar extra! Men Stina har också växt upp med en svår tarmsjukdom. För något år sedan försämrades läget och hon blev tvungen att göra en akut stomi-operation. Det är vanligare än man kan tro att ha stomi, men tyvärr är det fortfarande ganska tabubelagt att prata om det. Vilket säkert gör att många drabbade känner sig ensammast i världen. Speciellt om man är ung kan jag tänka mig. Just därför tycker jag att Stina är så fantastisk som orkar blogga om sin tuffa sjukdomsperiod – blandat med massa fina outfits, vardagsreflektioner och bebisliv.

Jag vet av egen erfarenhet, från när mamma precis hade dött,  hur värdefullt det kan vara att läsa om någon som är i samma sits som en själv. Så av just den anledningen vill jag lyfta Stinas blogg idag! Och samtidigt tänker jag att ni läsare gärna får tipsa om fler bloggar – er egen eller andras – som avhandlar något ämne som kanske är tungt och svårt. Så att fler bloggläsare som går igenom samma sak kan hitta dit och slippa känna sig så himla ensamma!