Regniga, mulna dagar får man göra vad man kan för att roa sig. Jakob har bakat surdegsbröd, jag och lillen har lagt varenda pussel i pussellådan och sedan fikat det Jakob bakat. Känns som när jag var liten och var hos mormor och det alltid bakades något på regniga dagar.

Dessutom har jag gjort iordning skötbordet och packat BB-väskan idag. Så underbart att få lägga ner de pyttigaste kläderna i storlek 50 tillsammans med tossor, mjuka flanellfiltar och en liten, liten mössa. Mellan varven har jag också kastat mig raklång på sängen och slumrat ifrån allting. En bra semestersyssla tycker jag!

Och ja juste! P3 Nyheter med Karlsten har en intervjuserie inför valet 2014 där de intervjuar valets alternativa makthavare. Idag var jag gäst (förinspelad) som just en sådan! Lyssnar på intervjun gör ni här och jag pratar feminism, arbetslinjen och varför allting som kvinnor gör blir politik.