Den här dagen för precis tre år sedan var jag Sommarvärd i Sommar i P1. Jag har aldrig varit så stolt över ett jobbuppdrag som detta. Min vän och producent Erica pushade mig till att göra ett så naket och utelämnat program som jag bara orkade med och mitt sommarprat blev ett av den säsongens mest lyssnade. Fortfarande ett år efteråt fick jag mejl och brev från lyssnare varje vecka. Och fortfarande tre år efteråt händer det att folk som hört programmet kontaktar mig. Det är bara att inse att Sommar i P1 har en enorm genomslagskraft!

I mitt program pratar jag död och elände, bästa husmorstipset för svamp i underlivet, jag skriver brev till Anders Borg och förklarar rädslan för att bli den där galna tanten i fönstret. Själv har jag inte vågat lyssna sedan programmet sändes och kommer nog inte heller att göra det. Men vill ni lyssna på mitt program så finns det här!