Det blev plötsligt så höstigt och kallt i luften. Vi håller oss inne och roar oss efter bästa förmåga, storebror, spädisen och jag. Men jag är ju egentligen en innekatt så jag har inget emot att vara inomhus och gå och plocka med saker. Och när man har gjort om hemma är varje årstid spännande för man ser allting i ett nytt ljus! Jag är så glad för att vi valde att öppna upp här nere och sätta in pardörrar – nu har vi flera umgängesytor att vara på och gud vet att det är skönt när man har en treåring som gillar att härja.

Den fina murriga stolen är ett av sommarens loppisfynd. För en knapp hundring kunde jag inte låta den vara kvar i butiken. Den ska få stå i vårt sovrum så småningom. Vi planerar ju att göra iordning där också – det har aldrig riktigt gjorts sedan vi flyttade in men i höst är det dags!