Clara hjärta Jumperfabriken

Göteborgsbaserade företaget Jumperfabriken är ett av mina absoluta favoritmärken. Just därför är jag så glad över att idag kunna berätta att jag designat en klänning för deras höstkollektion! Klänningen Clara är precis sådär som jag vill att en klänning ska vara. Tidlös, smickrande för figuren och ha ett tungt och vackert fall!

Den ska funka både till vardags och fest och framförallt vara bekväm! Min klänning som ni ser på bilden ovan kommer säljas via Jumperfabrikens webshop med start i morgon (fixar en länk här till den då) och i morgon kväll kommer jag vara på plats i Jumperfabrikens butik i Göteborg och signera mina böcker! Bor ni i Göteborg är ni förstås hjärtligt välkomna dit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Clara hjärta Jumperfabriken”

 1. Väldigt fin klänning. Tyvärr är JF:s kläder för dyra för de flestas plånka – men jag har själv lovat mig en fin klänning därifrån nån gg 🙂

 2. Så fin! Kanske kommer förbi och provar imorgon då, men tyvärr är jag miniliten så oftast är den modellen lite för stor på mig :/

 3. Jättefin! underbar modell!! finns den i annat mönster också? jag tänkte ex med en mörk botten och lite större blommor……….

 4. Hoppas rabatten kommer att gälla oss som beställer på webben också, annars kan du kanske fixa en kod till oss läsare?

  Hur är jumperfabrikens kläder i storlek? Små, stora, normala?

  1. Koden är UNDERBARACLARA o ger 15% rabatt… Gäller bara idag dock… Kanske kommer ngn annan sen men är den som nämns ovan iaf:)

   Jag har L i dem och har strl 44…så ganska normala

 5. perfekt klänning. hade velat ha den mycket mycket kortare själv men på dig är den supersnygg. jag är en kortklänning person. nej inte särskriva men orkar inte fixa det.

 6. Nämen oj, då kan jag ju komma förbi! Vilken ovan känsla. Jag kommer dock inte ha råd att köpa något alls, men det är väl ok att bara komma fram och hälsa (om jag vågar) samt kolla lite på kläderna?

 7. Hej Clara.

  Jag tycker att Jumperfabriken gör många fina plagg och din klänning är snygg. Men jag kan inte se att det är ett företag där ekologi står i centrum. Som marknadsför ett miljömedvetet och giftfritt tänk. Samma sak med företaget du samarbetar där du gjort reklam för tyger, mattor m.m.

  Det står inte att läsa på deras hemsida. Och det är väl ändå lite av ditt signum.. det giftfria?

  Har jag missuppfattat att ekologi varit och är väldigt viktigt för dig? Om ja, varför då vara med i processen att designa och sälja in något som inte är certifierat giftfritt, där man som kund och givetvis också arbetskraften kan känna sig trygg med det.

  /Fundersam

  1. Hejsan Maria! Jag förstår hur du tänker. Men för mig handlar miljövänlighet inte enbart om att köpa saker producerade av ekologiska råvaror utan också ett förhållningssätt till konsumtion. Bara för att något är ekologiskt behöver det inte vara rakt igenom bra och bara för att något inte är ekologiskt behöver det inte vara rakt igenom dåligt. Man måste också väga in saker som hur bra kvalitet det är på det man köper och hur länge sakerna håller. Ett bra ekologiskt drag kan vara att köpa färre saker av bättre kvalitet – plagg som håller resten av livet (eller i alla fall många, många år). Ett av de stora miljöproblemen rörande kläder idag är inte bara bristen på ekologiskt utan också bristande livslängd på plaggen som i sin tur leder till ökad konsumtion. Lite så försöker jag tänka när jag konsumerar för långtifrån allt jag har är ekologiskt. Men är det inte ekologiskt vill jag att det ska vara hållbart och tidlöst. Som den här klänningen till exempel

 8. Vilka fina höstbilder! En klänningsmodell som passar mig också: V-ringat. Avskuret i midjan. Ärmen. Längden. Ser både fin och bekväm ut. Låter kul med en vecka i Göteborg också! Lycka till!

 9. Hej Clara! Var inne och hejade på dig idag på jumperfabriken, jag var lite nervös då jag egentligen inte visste vad jag skulle säga men kände en stark impuls att jag ville förmedla något till dig. Så jag ber om ursäkt att jag först helt missade att presentera mig, men det ordnade du:)
  Som sagt eloge till dig för din ödmjukhet i bloggen, det behövs i den idag ganska hårda värld tycker jag. Håll i det.
  Det var en sak till som jag glömde prata med dig om. Du som samarbetar med jumperfabriken, kan du inte påverka de att använda mer ekologisk bomull? Det känns som att de borde ha det till sina underbara kläder.
  Lycka till med allt!
  Vänligen Sofi