Klänningskvällen

Igår kväll var det då dags för lite festligheter på Jumperfabriken med anledning av klänningen jag gjort för deras räkning!

En av alla fina kampanjbilder plåtade av Emil Nyström och make up av Carolina Carlbom.

Massa fina läsare kom förbi och jag signerade böcker för glatta livet

Roligaste som finns typ! Även fast min signatur är jätteful.

Min syster följde med och passade lilla Folke som skötte sig exemplariskt och sov igenom hela kvällen i princip. Det var så roligt att vara på plats och träffa massa härliga läsare och se hur fina de var i min klänning! Efteråt gick jag och Anna ut och åt middag och firade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Klänningskvällen”

 1. Du och din syster är så himla, himla vackra. OCH verkar så kloka! Btw. så har vi en liten Ture hemma, men namnet Folke fanns med som förslag också. Ett fab namn 🙂

 2. Hej!

  Först av allt vill jag säga att jag älskar din blogg och du har väldigt kloka och bra åsikter.

  Sen tänkte jag tipsa om en podcast som heter Bra vibrationer!

  Det är en humorpodd där vi har olika ämnen och ger varandra olika utmaningar, som tex att lära sig jojka, joddlar, beatboxa m.m. Det är som sagt en humorpodd men den genomsyras av feminism och antirasism, sånt går inte att undvika att prata om:)
  Den är iaf väldigt rolig du kommer att skratta högt!

  https://itunes.apple.com/se/podcast/bra-vibrationer/id890051782?mt=2#episodeGuid=http%3A%2F%2Fbravibrationer.podomatic.com%2Fentry%2F2014-07-11T03_25_48-07_00

 3. Jag glömde säga det igår, Clara – din klänning var görsnygg (men vad annars kunde man väntat sig:)). Och Folke är helt adorable!

 4. Så roligt att ha dina fina böcker signerade till barnbarnet Majken som julklapp! Lycka till på bokmässan!

 5. Men Clara du är ju helt fantastisk! Vad glad jag blir för din skull. Du har skapat så fina saker i både klänning och böcker. Du lyckas kombinera eventet med att träffa syrran och slipper lämna lilla F. Du sliter för dina alster och firar sedan framgången. Precis så ska man leva! Hejja dig

 6. Underbar klänning! Den måste jag prova och passar den…ja då blir det en tidig julklapp till mig själv 😉