Jag har sådana fina dagar här hos min storasyster i deras mysiga hus med världsfin utsikt! Och sover gott gör jag också. Är det samma sak för er – att ni sover bättre borta? Jag undrar om det är för att man inte har något ansvar när man sover borta, medan man hemma ska kolla låsning, släcka alla lampor, dubbelkolla att spisen är avstängd och allt däremellan. Och jag som var hemma precis hela sommaren eftersom jag var höggravid har verkligen längtat efter att komma hemifrån några dagar och få lite miljöombyte.  Se på mitt liv och min vardag med nya ögon igen. Det behövs faktiskt inte en resa till andra sidan jordklotet för det, utan några mil bort kan räcka ganska långt.

Jag har en del jobb att göra här men däremellan är jag ledig och det bästa är att jag kan ha min syster och bebis med på alla jobb. Förra året var det hon som hade sin nyfödda Juni med sig när vi jobbade på Bokmässan och i år skjuter hon istället omkring Folke i vagnen åt mig. Det är rätt fantastiskt att kunna kombinera jobb och familjeliv på det här sättet!

(Klänning second hand, kofta lånad från min syster, skor från Vagabond)