Nya ögon

Jag har sådana fina dagar här hos min storasyster i deras mysiga hus med världsfin utsikt! Och sover gott gör jag också. Är det samma sak för er – att ni sover bättre borta? Jag undrar om det är för att man inte har något ansvar när man sover borta, medan man hemma ska kolla låsning, släcka alla lampor, dubbelkolla att spisen är avstängd och allt däremellan. Och jag som var hemma precis hela sommaren eftersom jag var höggravid har verkligen längtat efter att komma hemifrån några dagar och få lite miljöombyte.  Se på mitt liv och min vardag med nya ögon igen. Det behövs faktiskt inte en resa till andra sidan jordklotet för det, utan några mil bort kan räcka ganska långt.

Jag har en del jobb att göra här men däremellan är jag ledig och det bästa är att jag kan ha min syster och bebis med på alla jobb. Förra året var det hon som hade sin nyfödda Juni med sig när vi jobbade på Bokmässan och i år skjuter hon istället omkring Folke i vagnen åt mig. Det är rätt fantastiskt att kunna kombinera jobb och familjeliv på det här sättet!

(Klänning second hand, kofta lånad från min syster, skor från Vagabond)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Nya ögon”

  1. Jag sover dåligt när jag sover utan min man, oavsett om jag är borta eller det är han som är borta, och om jag är ensam med barnen så sover jag ännu sämre.
    Fast jag vet att jag kommer att vakna (det gör jag ju alltid annars) så är jag på spänn på ett helt annat sätt när maken är borta eller om jag och barnen är någonstans utan honom.

  2. Ja nya perspektiv kan behövas då och då. Är i Sverige just nu och hälsar på familj jag också, kommer alltid hem sen med nya ideer och energi.

  3. Tänk vad olika man är. Och visst är det underbart! Själv sover jag sämre borta, men älskar ändå att åka iväg för att få nya intryck. Alltid något som är viktigt när man gör något kreativt, antingen på fritiden eller, som du Clara, i yrket.

    http://www.livetmedorden.wordpress.com

  4. Jag sover absolut inte bättre borta, då lyssnar jag bara på alla nya ljud och kan inte komma till ro. Men skönt med miljöombyte är det ju ändå 🙂 Snart är det min tur att vara höggravid 🙂 http://mejline.blogspot.se

  5. Hej! Jag tycker det är så roligt att läsa om dig och din syster. Ni är så duktiga och starka på så många sätt – inspirerande! Heja er! !