Helt slut och påbörjad

Sitter nedsjunken i soffan hos min syster, mer död än levande efter en hel fantastisk dag på bokmässan i Göteborg. Finns fasen inget som gör mig så trött och samtidigt så inspirerad. Trött av ljuden, alla människor, prestationerna och nerverna. Inspirerad av alla författare, underbara böcker, roliga seminarier och fina läsare. Det här var min tredje bokmässa i ordningen och jag hoppas att jag ska få fortsätta ge ut böcker i många, många år till så att jag får anledning att besöka mässan varje höst. Jag har i alla fall kontrakt på två böcker till som jag vet ska komma ut – och efter det en hel låda full med manusideer jag vill sätta tänderna i! Förra året var jag där med min syster och det här året var jag med Annakarin. En sådan förmån att få jobbat med dessa smarta och roliga kvinnor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Helt slut och påbörjad”

  1. Så inpirerande att få lyssna på dig idag. Du är verkligen duktig. Tack för att du ville skriva även i den boken jag hade med mig. Verkligen roligt att få träffa dig.

  2. Hej Clara! Tack för signering av era fina böcker idag. Det var kul att se dig live efter att ha följt dig ganska länge nu! Du är en förebild för kvinnor på många sätt som sagt. Kram! Ps Tage o Ada diggade boken.

  3. Vill bara säga att du är sjukt imponerande! Vilken karriär du har arbetat dig till! Jag håller definitivt inte med dig om allt och jag lever ett totalt annorlunda liv, men så inspirerande du är. Tänk vad jag skulle tycka det vore intressant att sitta och prata med dig! Förstår att du är trött, jag var på mässan igår och puh, man kom ju ingenstans 🙂 Lycka till med dina framtida skrivprojekt! /Maria

  4. Grattis till helgen! Förstår känslan av att vara helt slut efter alldeles för mycket prestation. Jag måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk på alla som har fått hänga på bokmässan. Men min avundsjuka har fått mig att bestämma att nästa år är det jag som pallrar mig till bästkusten och bokmässan! Hoppas vi ses där 🙂

  5. Tack för signeringen! Det var verkligen roligt att träffa dig, Annakarin och även se Folke och din syster. Kul att se folk röra sig, som man annars bara ser på bild. 🙂

  6. Härligt! Ångrar fortfarande att jag inte tog chansen att vara där med min debutbok, för ett antal år sedan..