Här kommer en liten sneak peak på sovrummet som är färdigtapetserat! Nu har vi äntligen flyttat tillbaka och får sova i en riktig säng igen efter tre veckor på en alldeles för tunn madrass med världens ryggont som konsekvens.

Jag är så himla nöjd med resultatet! Jag valde efter mycket velande och funderande tapeten India Paper ifrån Cole & Son. Tycker att blommorna är så fina samtidigt som botten på tapeten är ljus och inte konkurrerar med vår vackra utsikt! Garderobsdörrarna klädde jag med tapetstumpar som blev över.

Det fattas en massa saker i sovrummet fortfarande – men det är i alla fall tusen gånger bättre än innan! Ett problem (trevlig sådant men ändå) hemma hos oss är att det är så undermöblerat. Jag har liksom inte grejer så att det räcker till för alla rum. I alla fall inte sedan vi öppnade upp och gjorde matrum där nere. Då tillkom en massa kvadratmetrar vi inte använt förut. Och jag har varken blommor, möbler eller lampor till att få det att kännas ombonat och inbott. Det får bli en tur hem till tant Märtas gamla hus så småningom för att se vad vi kan hitta!

Efter en renovering uppstår en hel del kaos så morgonen har ägnats åt att städa upp i det men resten av dagen tänker jag spendera i sängen med Folke och en bra bok! Lördagslyx.