Fint för smått

Jag älskar verkligen barnkläder och tycker att de är så mycket roligare att köpa till mina söner än till mig själv. I pyttestorlekar blir allting så näpet och de allra finaste plaggen får hänga framme i barnkammaren. De mesta barnkläderna hittar jag på second hand och en hel del har jag ärvt av släktingar eller lånat av min syster. Som de här fina koftorna precis lagom stora för min lilla Folke.

Den här kappan har Jakobs mamma haft som liten om jag inte minns fel. Så vansinnigt fin med rosetten i ryggen och det rosenmönstrade fodret. Den hade Bertil massor när han var kring året gammal.

Jag älskar murrigt också. Mustiga höstfärger, rutor, ränder och ull – allt som har lite engelsk pojkbok från fyrtiotalet över sig är helt enkelt underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Fint för smått”

 1. Verkligen fina kläder, den där kappan bara så underbar.
  Men vilket vackert sovrum ni gjort iordning, vacker tapet.
  Ha en fin söndagskväll!
  Hanna

 2. Vilket fint namn ni valt! Min kompis fick barn i våras som också fått namnet Folke, jag tycker mer och mer om det för varje gång jag hör det. Fantastiska kläder för övrigt.

 3. Vackra plagg! själv kunde jag inte bry mig mindre om mina gullungars kläder, jag drar bara på dem något som inte ser direkt smutsigt ut och skickar ut dem på lek för att smutsa ned det. Tycker egna kläder är roligare, de behöver som inte tåla lika mycket! men fint är det ju med tjusigare kläder förstås 🙂

  http://nettelblad.blogg.se

  1. ha ha ja helt rätt. jag hade visserligen hyfsat fina kläder på några av mina barn men självklart ska de kunna skita ner sig hur mycket som helst och aldrig känna att de behöver vara rädda om sina kläder. Egna kläder kan ju vara tjusigare of course. jag vältrar mig ju inte i en lerpöl.

 4. Älskar också gubbkläder! Min unge går mest runt och ser ut som en liten farbror för tillfället.

 5. Fantastiska små plagg, känns gott i hjärtat att inte köpa massor av nya plagg.
  Bebisblogg.blogg.se