Lördag och Jakob har varit på kurs med sitt jobb och Bertil hos sin farmor så Folke och jag har hängt ihop här hemma och donat med sådant jag älskar att göra när jag är ledig.

Som att pyssla – klä om en pall till exempel. Fick ett fint rött sammetstyg av Anna som hamnade på pianopallen.

Sedan gick jag ut med den här lillskrutten i barnvagnen och Melker i kopplet

När vi kom in återupptog de sitt filt-liggande. Så här ligger de jämt! Då och då sparkar Folke Melker i huvudet men det verkar inte bekomma honom ett enda dugg.

Till lunch åt jag resterna av pajen jag gjorde till middag igår: Broccolipaj med ugnsrostad paprika. Vi fick så mycket broccoli i somras så nu äter vi det några gånger i veckan i form av paj eller soppa. Har ni fler receptförslag så hit me!

Sedan tog jag itu med det enorma tvättberget som skulle vikas. Det är inte mycket vi orkar stryka men bordsdukar och kökshanddukar stryker jag alltid. ÄLSKAR att plocka fram en ren och välstruken kökshandduk när jag ska laga mat eller diska. Känner mig huslig som min mormor (fast hon manglade dem alltid – ännu värre!)

Sedan packade jag ner och postade den här magiskt fina klänningen från Camilla Thulin som jag lånat till en plåtning och som jag tyvärr måste lämna tillbaka men som har fått hänga på min garderob ett tag som prydnad.

På eftermiddagen tog vi en till barnvagsnpromenad  – den här gången till affären för att köpa mitt lördagsgodis! Två geischa och två dumle som åts under andakt vid hemkomsten.

Och nu sover Folke en snutt och jag bloggar och väntar på att Jakob ska komma hem med lite indisk hämtmat till middag. Sedan blir det seriekväll med ännu mer Boardwalk Empire. Älskar när man har flera avsnitt av en serie så att man kan se dem i rad och verkligen kan komma i stämning.