Skönaste känslan infinner sig alltid när jag kommer hem ifrån träningen och är nyduschad och mör i hela kroppen. Som ikväll. Jag belönar mig med gott fika och en stunds stillhet som återhämtning. Aldrig är det väl så lätt att slappna av och känna frid som när man tagit ut sig fysiskt!

Istället för snittblommor har jag grankvistar i vas den här årstiden. Luktar gott gör de också.

Melker liger ihoprullad som en kanelsnurra. Även han är väldigt lugn och rofylld bara han fått ordentligt med motion.

Nu har jag precis kvällsfikat med Jakob och hans mormor som kom hit ikväll. Hon brukar ofta komma på tisdagkvällar och sova över och vara med Bertil hela onsdagen när han är ledig. Lyx för alla inblandade.

Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag har en snorig gaphals som när som helst kommer väcka mig och vilja bli ammad. Dessutom ska jag stiga upp tidigt och ha en riktig stök och röjardag på mitt kontor. Ska försöka tömma det på skit och skrot jag aldrig använder men som lagrats där senaste halvåret.

Godnatt!