Jag tycker verkligen att jag har mitt drömjobb på alla sätt och vis. Ändå kan jag inte låta blir att fundera en del på vad jag skulle göra om jag inte gjorde just det här. Oftast tänker jag att jag skulle vilja vara högstadielärare. Jag vet att just denna yrkesgrupp – för just denna åldersgrupp – har sjukt tuffa arbetsvillkor. Ändå tycker jag att deras jobb verkar så himla spännande och roligt! Älskar att prata om skolan med mina lärarkompisar och höra hur de har det och hur de gör med sina elever.

Sedan är jag väldigt bortskämd just nu med en bra lön och massa frihet så jag skulle förmodligen inte byta jobb när det väl kommer till kritan. Men ibland leker jag med tanken. Älskar verkligen tonåringar och att undervisa i allmänhet. Och tycker att det skulle vara en sådan förmån att få hjälpa till att vägleda unga människor.

Jag är lite nyfiken på vad jobbar ni som läser jobbar med idag – och vad skulle ni jobba med ifall ni kunde välja någonting helt annat? Utan att ta hänsyn till vad som är praktiskt möjligt eller realistiskt att genomföra.